Lagzi Lajcsinak mégis börtönbe kell vonulnia

2023. március 08. 09:34

A bíróság elutasította a zenész halasztási kérelmét.

2023. március 08. 09:34
null

A bíróság döntésének értelmében mégis börtönbe kell vonulnia a zenésznek, akire tavaly decemberben 3 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetést szabtak ki gáz-, víz- és áramlopási ügyei miatt. Galambos Lajosnak február közepén kellett volna bevonulnia Kecskeméten, azonban egészségi állapotára hivatkozva ezt nem tette meg. 

A zenész január végén nyújtott be kérelmet, amelyben halasztást kért. A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint

a bíróság a végrehajtás megkezdésének a kérelem elbírálásig történő függőben tartása iránt intézkedett, s ezért nem kellett bemennie a börtönbe a terheltnek február 15-én.

A Budaörsi Járásbíróság az ügyet elbírálta és február végén hozott határozatában elutasította a kérelmet, mivel annak törvényes oka nem áll fenn, így a halasztás nem engedélyezhető. A döntés ellen Galambos Lajos és védője fellebbezhetnek, ám ez a börtönbüntetés megkezdésére halasztó hatállyal nem bír.

Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. március 11. 06:20
Szerintem a Pimasz úr átcuccol filmje (alias Papp Gergely) tett be neki! Amikor megmutatta a vagyonát.
elfogulatlan
2023. március 09. 12:56
A dáridóból nem szedte meg magát? Miért kellett még rálopnia?
Sün Balázs
2023. március 08. 18:45
Én meg is értem, hogy annak aki egész életén át nemcsak a trombitát ,hanem évekig az áramot és a gázt is fújta, annak bizony tüdőtágulata lehet. De ez nemcsak a jogerős bírósági ítélet után börtönbüntetés letöltése előtti napokon derült, hanem ez már évek óta fennállhatott. (oszt mégis milyen szépen túlélte azt eddig!) Utána kellene nézni annak az orvosnak is, aki kiállította Lajcsinak ezt az igazolást!
KBA98
2023. március 08. 16:34
és........? ott is van orvos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!