„Fel, Berlinre!” – Orbán Viktor meccsre megy

2023. március 27. 19:44

Közben megjöttek a hírek a kezdőcsapatról is, amely egy helyen változott az észtek elleni meccshez képest.

2023. március 27. 19:44
null

„Fel, Berlinre!” – ezzel a felirattal tett közzé Orbán Viktor Facebook-posztot arról, hogy szurkolói sálban éppen meccsre megy. A miniszterelnök arra utalt, hogy a magyar válogatott számára hétfő este 20:45-kor kezdődnek meg a Európa-bajnoki selejtezők, amelyek a 2024-es németországi Eb-re való kijutásról döntenek.

A válogatott Bulgária ellen kezdi a menetelést a Puskás Arénában, közel telt ház előtt.

Már meg is jelentek a kezdőcsapatok: kiderült, Marco Rossi egy helyen változtatott a csütörtöki, észtek elleni 1-0-s győzelemhez képest: Kalmár Zsolt helyett Nagy Ádám került be a kezdő tizenegybe, amely így néz ki: Dibusz - Lang, Orbán, Szalai - Bolla, Nagy Á., Vécsei, Kerkez - Sallai, Szoboszlai - Ádám.

Középcsatárként tehát Ádám Martin kezd, azaz nem „hamis kilencessel” áll fel a nemzeti együttes, a Koreai Köztársaságban légióskodó támadót így szokás szerint Sallai Roland és a csapatkapitány Szoboszlai Dominik segíti majd, míg a széleket Bolla Bendegúznak és Kerkez Milosnak kell bejátszania.

A csoport tagjai még Szerbia, Montenegrő és Litvánia, az ötfős kvintett első két helyezettje kvalifikál egyenes ágon a jövő évi Eb-re.

A meccset lapunk is élőben közvetíti.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2023. március 28. 08:05
Beteg.
Mr.Woof
2023. március 28. 08:02
Már Márai megírta, hogy "s ha elmennek a kommunisták, jönnek majd a félművelt, sunyi parasztok";
kolozsv
2023. március 28. 06:58
Esetleg Hadikra is utalt...
europész
2023. március 28. 06:02
Remelem a Nagy Magyarorszag-os salja vele lesz.Mondom ezt nemetkent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!