Benyújtotta lemondását Rátóti Zoltán, az SZFE rektora

2023. április 18. 19:34

Egészségügyi panaszok miatt mondott le.

2023. április 18. 19:34
null

Rátóti Zoltán lemond rektori megbízatásáról – szól az SZFE új közleménye. Rátóti kifejti, hogy „a közelmúltban végrehajtott szívműtétem és ennek következtében egészségi állapotom miatt – a tanév végével – benyújtottam lemondásomat rektori megbízatásomról a Színház és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma felé.

A rektori feladatokat átmenetileg Dr. Antal Zsolt, az SZFE oktatásfejlesztési és tudományos rektorhelyettese látja el. Rátóti Zoltán a következő tanévtől mint oktató és társosztályvezető folytatja a munkáját az Egyetemen.

Az kételkedik a párbeszédben, akinek érdeke az ellenállás fenntartása - Rátóti Zoltán a Mandinernek

Fölösleges lenne továbbra is arról vitatkozni, hogy abban a háborús helyzetben ki, mit és miért mondott – szögezi le Rátóti Zoltán, az SZFE új rektora, akit a megválasztása körülményeiről, az őt ért kritikákról és az egyetemmel kapcsolatos új terveiről kérdeztünk. Interjúnk!

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 19. 10:15
Sajnos még ma is a kultúrterrorban a zsidó kommunista mocsok kérlelhetetlen és kegyetlen uralkodó. A nemzetinek hazudott qrmánynak nem volt elég 13 év alkotmányozó hataloom, hogy megtörje ezt a terrort és ellehetetlenítse a terroristákat. Ez pedig a jövőnkre nézve végzetes. Szakács Árpád jól írta le a zsidó kommunista hatalom erejét és kollaboránsait: https://www.magyaridok.hu/velemeny/ma-jo-uzlet-gyuloletkeltes-2814504/ A helyzet alig javult az eltelt években, Szakács pedig persona non grata lett a magát nemzetinek, konzervatívnak és kereszténynek hazudott oldalon, a magyarnemzet nevű szennylap törölte is az archívumából a 23 részes cikksorozatát. Erre is igaz: nem azt kell figyelni amit a vétótlan köpcös geci hazudik, hanem arra amit tesz.
Vén Csataló
2023. április 19. 08:33
Jobbulást és jó egészséget kívánok Rátóti Zoltánnak!
Lajoss
2023. április 19. 07:55
Egy vizesnyolcas..
EX - Terminátor
2023. április 19. 00:36
Faszikáim? Vegyétek észre hogy pontosan tudjuk mit csináltok és nem vagyunk kíváncsi a szar dumára! SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM LESZ MEGHALLGATVA! Takarodjatok!!! DE ÖRÖKRE, ÉS SOHA TÖBBÉ NE HALLJUNK FELŐLETEK MEG A SZARSÁGAITOK FELŐL TI ELMEBETEG HÁBORODOTT FÉRGEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!