Kiderült, hol tartja „szabadulóbuliját” Budaházy György

2023. április 29. 22:29

Aki szeretne, május elsején találkozhat a pár napja szabadult Budaházyval.

2023. április 29. 22:29
null

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa számolt be arról közösségi oldalán, hogy a váci fegyházból csütörtökön szabadult Budaházy György is színpadra lép május elsejei ünnepségükön.

Novák azt írta: „egyfajta szabadulóbulit tartunk vele, egyúttal a felemás kegyelem miatt az államnak fizetendő több mint 20 millió forintnyi költségre az elítélteknek gyűjtést tartunk a helyszínen”.

Mint ismert, Novák Katalin csütörtök este ismertette, hogy kegyelmet ad a Hunnia-per elítéltjeinek. Budaházy pedig este 21 órakor  már távozhatott is a váci fegyházból.

Novák Előd vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Novák Előd Facebook-oldala

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2023. április 30. 19:56
Szélsőségesen buta, primitiv társulat a Mi Hazánkkal egyetemben..
írmag
2023. április 30. 14:18
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
yanoo
2023. április 30. 11:04
Hát, maradjunk a száraz tényeknél, ha nincs más opció. Bármit írsz, annak az ellenkezője az igaz. Tehát Budaházy nemzeti hős és nem terrorista. ( Ugye a terrorista címke az mindig nézőpont kérédse.) Budaházyt mindig nagyra tartottam, nincs ez másként most sem, de tény ( jaj de rossz ez a szó, amióta permanensen használod), hogy nem túl okos ember. Azon ne is lamentáljunk, hogy a bírósági ítélet mindig az szerint független vagy fideszes, hogy éppen ki ellen hoztak ítéletet ( a libsi retorika mentén), így abszolút nem releváns, hogy a magyar bíróság milyen ítéleteket hoz. ( Ez nem Budaházy függő,semmire sem tartom a magyar igazságszolgáltatást). Visszatérve a terrorizmushoz. vajon ki a terrorista? Budaházy vagy Jámbor András? Szerintem Jámbor. Szerinted Budaházy. Ha most elengedjük azt a szektás dogmát, hogy a libsinek mindig igaza van, akkor van két állításunk. Ilyenkor mi van?
Lajoss
2023. április 30. 10:27
Molotov-koktélokat szolgálnak fel..a díszvendég a kiengedett baltás gyilkos lesz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!