Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Óriási: megírhatja a rendőrségnek, hová tegyék a traffipaxot

2023. április 03. 18:29

Az emberek segítségét kérik egy páneurópai sebességmérő akció keretei között.

2023. április 03. 18:29
null

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 21-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon hétfőn.

Azt írták: az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (Roadpol) egész Európát érintő a kezdeményezéséhez csatlakozva április 21-én 24 órás sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – végeznek. Hozzátették: az ellenőrzés ideje alatt, április 21-én 6 órától április 22-én 6 óráig a rendelkezésre álló valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz.

Közölték azt is, az eddigi akciókhoz hasonlóan a rendőrség az ellenőrzési helyek kiválasztásához idén is a lakosság segítségét kéri. Valamennyi főkapitányságon külön e-mail címen várják a javaslatokat április 4-én 11 órától április 10-én 12 óráig.

A fővárosban a [email protected] címre, vidéken az adott vármegye nevét, illetve nevének első tagját tartalmazó – például Győr-Moson-Sopronban a [email protected] – címre lehet írni.

Az ORFK közölte azt is, a korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a rendőrség által a 24 órás Speedmarathon alatt ellenőrzött járművezetők 95 százaléka az előírásoknak megfelelően választotta meg haladási sebességét.

Nem hiszi el, hol ült a srác, mikor lefotózta a Google

Ritka vicces képet készített a világnak a Google térképes autója Abaújszántón.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Varga György

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. április 04. 14:03
Arra mikor lehet javaslatot tenni, hogy minden iskola előtt, a zebráknál reggel és délután legyen forgalom irányító rendőr? Ja, az csak a gyerekek biztonságáról szólna, nincs belőle bevétel.
cutcopy
2023. április 04. 11:47
Minden zsákutca végébe..
lurker
2023. április 04. 10:17
Karácsony kedvenc buszsávjába!
Paskai
2023. április 04. 08:47
A lelkesedő firkász seggébe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!