Gyurcsánynak igaza van, Orbán igenis elmebeteg

2023. május 13. 12:29

Aki az európai demokráciák szabad és önkéntes szövetségét Adolf Hitlerhez hasonlítja, az nem normális, hanem egy elmebeteg.

2023. május 13. 12:29
null
Bartus László
Bartus László

„A magát némiképp függetlennek és szabadnak hirdető 444.hu, amely semmiféle kritikával vagy ellenvetéssel nem illette Orbán hitlerezős veszprémi beszédét (de még a »biológiai vírusról« sem volt mondanivalója), most cinikusan és gúnyolódva kommentálta, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke »beteg embernek« nevezte Orbánt. Ez nagyjából kifejezi és meg is indokolja Magyarország mai helyzetét, amelyben egy »ultraliberális« újság a diktátor valóban elmebeteg szövegeiről hallgat, mint a sír, aki pedig igazat mond, azt kigúnyolja. Ez nem sajtó, hanem az ellenkezője.

Gyurcsánynak nagyon is igaza van. Aki az európai demokráciák szabad és önkéntes szövetségét Adolf Hitlerhez hasonlítja, az nem normális, hanem egy elmebeteg. Aki ezzel uszítja az embereket, az nem felelős politikus, hanem közveszélyes gazember. A magyarországi liberálisok mindig csavarnak egyet a dolgon, általában soha nem úgy látják a valóságot, ahogyan van. Orbánról is évekkel ezelőtt kitalálták, hogy nem antiszemita, nem náci, a diktatúrája nem diktatúra, nincsenek elvei és rögeszméi, csak taktikus megfontolásai. Majdhogynem egy zseni. Ebből egy szó sem igaz.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2023. június 14. 06:53
Elmebeteg az aki Orbánról mondja.
Magyarvagyoknemturista
2023. június 13. 22:56
A büdös kxrva anyád eladnád 2 dollárért te faszszopó balliberális sorosista hazaáruló görény! Neked a világ összes pofonja kevés lenne te szarházi liberálkomcsi geci!
Hazafi1969
2023. május 16. 10:59
Bartusnak abszolút igaza van,és még finoman fogalmazott.
olajfa1
2023. május 14. 15:59
Ja' hogy egy "REGGEL ÉJJEL MEG ESTEHAZUDOZÓSNAK" van igaza... Bartus szerint... HÁÁÁÁ' NEM SEMMI HAZÚG IGAZSÁGBAN él Bartus!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!