Friss hírek érkeztek Gálvölgyi János állapotáról!

2023. május 23. 19:51

A színész barátja, Farkasházy Tivadar nyilatkozott a sajtónak.

2023. május 23. 19:51
null

Utoljára egy héttel ezelőtt adtunk hírt a légzési nehézségekkel kórházba került Gálvölgyi János állapotáról, akkor azt írtuk: a színész már túl van az életveszélyen, ahogy a lánya fogalmazott:

A napok ótat tartó csendet barátja, Farkasházy Tivadar törte meg, aki kedden friss információkkal szolgált a népszerű humorista állapotáról:  „Annyit tudok, hogy jól van és halad a gyógyulásban. A családja folyamatosan mellette van, ami rengeteg erőt ad neki. Telefonon még nem tudtam beszélni Jánossal, de a feleségével és a lányokkal az interneten folyamatosan tartom a kapcsolatot, szerencsére eddig jó hírekkel szolgáltak” – nyilatkozta Farkasházy a Blikknek.

Nyitókép: MTVA / Gyűjtemény: Keleti Éva

 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 24. 14:11
Hajrá,János! :)
Vakfolt
2023. május 24. 13:22
"Telefonon még nem tudtam beszélni Jánossal" - János bólints, ha jól vagy.. semmi.. nem értem.
mdave88
2023. május 24. 11:19
Tud még nyúlszájat csinálni?
írmag
2023. május 24. 09:09
A bandára és rá is jellemző fogalmazás: "Megköszönte, hogy nem kapott sok alpári üzenetet." Visszafogta magát az azt gyakorló csapat, Blanka és Lilike sem szólaltak meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!