Ráküldték a rendőröket a Pesti Srácok szerzőjére

2023. május 08. 14:14

Állítása szerint az újságírót még meg is fenyegették.

2023. május 08. 14:14
null

Füssy Angéla Facebook-oldalán számolt be az őt ért zaklatásról. Hajnalban rendőrautók jelentek meg az újságíró háza előtt. Állítása szerint mindez azért történt, mert a legutóbbi tárgyalásán nem jelent meg.

Az ügyből végül nem történt semmi, mert mint fogalmazott:

akik ismernek és tudják, hogy az oknyomozó munkám miatt vegzálnak”.

Az újságírót még meg is fenyegették állítása szerint. „A bírónő telefonon történt bejelentkezésemre azzal is megfenyegetett, hogy ha nem küldök írásos igazolást, miszerint az óvodai anyák napi ünnepély miatt nem tudtam felmenni a tárgyalásra, még elfogató parancsot is kiaadat ellenem” – fogalmazott.

Nyitókép: Füssy Angéla Facebook-oldala

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 09. 08:29
Ezzel a prosti srácos nővel mindig csak a baj van..:)
kiss.istvan770
2023. május 08. 20:53
Mikor lesz már végre rendszerváltás a bíróságokon? Mit keresnek libbant, és-vagy kommunista törvényszegők a bírói székekben?!
Katicza
2023. május 08. 18:32
És ezt a takony, vérlibernyák bíróságot, mint az utolsó szalmaszálat védi az egész internacionalista világ, az unió. Érinthetetlenek, és nagyon magabiztosak. Aztán ha eljön az idő és majd az ilyen bírónőféle szutyok repedtsarkú okádékokra adnak ki elfogatóparancsokat, majd akkor talán helyreáll a rend, és nem csak egy kifacsart jog hanem néminemű igazságszolgáltatás is lesz a mostani förmedvény helyett.
Menhetten
2023. május 08. 16:59
Pár éve hat hónap fogházbüntetést kapott két évre felfüggesztve zaklatás miatt egy férfi, amiatt, hogy a Pesti Srácok munkatársának, Füssy Angélának címzett "minősíthetetlen" üzenetet írt ki a Facebookra. A Zirci Járásbíróság tárgyalás nélkül (!!!) meghozott büntetővégzéséről szóló hírt.. Nem tetsző kommentért 2 év.. Kormánypropaganda által karaktergyilkolt, hazugságokon alapuló népuszitás miatt kitüntetés! Ez igen! Éljen Orbán! Kenyéren es vizen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!