Szereptévesztésben a Momentum politikusa: újságírónak képzeli magát Bedő Dávid

2023. május 11. 17:01

Az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese át akarta venni a kérdező szerepét a műsorvezetőtől a Hír TV-ben, de nem járt sikerrel.

2023. május 11. 17:01
null

Bedő Dávid, a Momentum parlamenti frakcióvezető-helyettese volt az egyik szerdai vendége a Hír TV Napi aktuális című műsorának, ahol a politikust először a sorozatos kordonbontási akciókról próbált faggatni a műsorvezető. A képviselő azonban válasz helyett átvette a kérdező szerepét, és azt kérte a műsorvezetőtől, fejtse ki a véleményét a Karmelitánál zajlott kordonbontásokkor alkalmazott rendőri fellépésről.

Az újságíró erre reagálva jelezte a politikusnak, azért hívták meg a műsorba, hogy ő válaszoljon kérdésekre. Bedő azonban továbbra is kötötte az ebet a karóhoz, és

azt kérdezgette: „Ön elítéli-e ezt a fajta rendőri erőszakot?”

A politikus szerint a Hír TV újságírója véleményformáló, a nézők pedig kíváncsiak a véleményére.
A Momentum frakcióvezető-helyettese arra a kérdésre nem válaszolt, miszerint helyesnek tartja-e, hogy a diákok is erőszakosan bontották meg a kordont a Karmelita kolostornál. Arra sem reagált, hogy az LMP-s Ungár Péter szerint nem jó eszköz a pedagógusok problémáinak a megoldására.

Nyitókép: Bedő Dávid. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komment2010
2023. május 12. 10:25
"újságírónak képzeli magát" Vannak ezzel így páran, mindkét oldalon.
Scio
2023. május 11. 20:31
Arra a kérdésre, hogy mi a műsorvezető véleménye, egy frappáns reakció lehetett volna, ha ridiküljéből elővett sprayvel lefújja ezt a kis HÜJÉT...esetleg egy ollózó mozdulattal lerúgja a hülye fejét...
zakar zoltán béla
2023. május 11. 20:27
A Momentum eddig megismert tagjai nyápic tahók. Sajnos középiskolát, egyetemet "végeztek". Öntellektrühellek.
Falióra tábornok
2023. május 11. 19:25
na és? mindenki leszarja. ahogy azt is, hogy a mandinernél dolgozó médiaparasztok is újságírónak képzelik magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!