Szocialista képviselő a tüntetésen a PS munkatársának: Maga egy mocskos propagandista

2023. május 03. 21:36

Szalai Szilárd szóvá tette Vajda Zoltánnak, hogy fogdossa, majd ironikusan közölte, Vajdáéknak is kiváló sajtótermékeik vannak, például a Nyugati Fény.

2023. május 03. 21:36
null

A Pesti Srácok a Facebook-oldalán videós riportban számolt arról, hogy az újságírói a diáktüntetésen hogyan küzdöttek meg Vajda Zoltán parlamenti képviselővel. Egyikük többször számonkérte a szocialista politikust, hogy miért fogdossa, de ő nem igazán akart válaszolni.

Ehelyett azt mondta, örül neki, hogy Szalai Szilárd is kinn van, eszerint neki is elege van az oktatás helyzetéből. S – mint közölte, állampolgári minőségében – megkérdezte tőle, hogy a

Ezek után arról folyt a vita – bár nehezen lehet csak érteni a zaj miatt –, hogy a PS munkatársa újságírónak nevezhető-e. Erre Szalai azt válaszolta, ő sem minősíti Vajda képviselői munkáját, egyébként pedig ironikusan hozzátette, Vajdáéknak is kiváló sajtótermékeik vannak, például a Nyugati Fény.

Vajda kijelentette, ő szülőként van a demonstráción, Szalai pedig egy mocskos propagandista, aki a tartótisztje elvárásai szerint teljesíti a feladatait.

Nyitókép: Facebook/Képernyőfotó

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. május 04. 17:14
SOHA TOBBE BALOLDALT !
Lajoss
2023. május 04. 14:52
Prosti srácok..ugyammá..:)
Sulammit
2023. május 04. 13:29
Már nem egyszer leégett ez a Vajda nevezetű pojáca a Parlamentben. Már az röhejes, ahogyan beszél. Nem is értem, hogy miért nem fordult már évekkel ezelőtt logopédushoz. Pont ez a komcsi mszp-s fogja megmondani, hogy ki az újságíró! Hát annak az időnek vége, Vajda elvtárs!
MayorAnna 03
2023. május 04. 10:36
A bevezető fotón a szemüveges, nem egy Isten ajándéka? (Ha vallás, nem faj: mitől isnerhetőek föl pacekról?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!