A Momentum feljelenti a Fideszt „a nekik kampányoló Megafon és CÖF miatt”

2023. június 28. 11:55

„Az az igazság, hogy amíg a Fideszt nem büntetik meg, minden bírság hiteltelen” – véli az ellenzéki párt.

2023. június 28. 11:55
null

„A Momentumot is sújtó, az Állami Számvevőszék által tervezett büntetés hiteltelen és nem több politikai fegyvernél. Amit most ellenük fordítunk:

– olvasható az ellenzéki párt MTI-hez is eljuttatott közleményében.

Az Állami Számvevőszéknek „szét kell néznie a Fidesz körül”

Majd azzal folytatták, „ha az Állami Számvevőszék komolyan veszi saját magát és munkáját, akkor nem kérdés, hogy szét kell néznie a Fidesz körül, illetve a közpénzből a Fideszt támogató és kiszolgáló Megafon és CÖF körül”.

„Az az igazság, hogy amíg a Fideszt nem büntetik meg, minden bírság hiteltelen” – zárták a kommunnikét.

(MTI)

***

Nyitókép: Megafon Facebook-oldala

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2023. június 29. 12:13
Gelencsér Ferenc "államférfi" azért küzd, hogy az ország érdekét szolgáló plakátok ne jelenhessenek meg a szólásszabadság jegyében. Tipikus liberális hozzáállás, csak az szabad, amit mi megengedünk, amit mi teszünk. A CÖF egyáltalán nem arra buzdított a plakátokon, hogy "szavazz a Fideszre", hanem józan gondolkodásra hívta fel az embereket.
bagira
2023. június 29. 04:51
Momentum elvtársak ,,ami nem megy azt ne erőltessétek ,, még a gurulódollárokkal se.
brixbrax
2023. június 28. 23:19
Azt mondják, hogy az adománydobozokból van a pénz, amit ez a Perjés elvtárs befizetett a bankban. Túl azon, hogy ez egy orbitális hazugság, azért a NAV továbbmehetne ezen a szálon. Mert akkor kell hogy legyen jegyzőkönyv arról, hogy tanúk jelenlétében (név, cím) lett felbontva a doboz, együtt számolták meg a pénzt, és a tanúk tanúsítják, hogy X forint volt a dobozban. Ha nincs ilyen jegyzőkönyv, akkor viszont honnan lehet tudni, hogy ez a Perjés elvtárs mennyit markolt ki belőle saját magának, mielőtt befizette a maradékot a bankban. Oké, lehetne azon agyalni, hogy majd utólag írnak egy ilyen jegyzőkönyvet, csakhogy ez a pite már túl forró, annyira senki sem fogja törni magát, hogy aláírjon egy ilyen hamisított jegyzőkönyvet, mikor már a NAV is vizsgálja az ügyet, és nyilvánvaló, hogy egy szó sem igaz a történetből.
Lajoss
2023. június 28. 20:16
Hitvány pártállamban élünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!