„Kedves Endre, hát ezt tényleg elb*sztad” – Feldmár András csúnyán odaszólt Kadarkai Endrének (VIDEÓ)

2023. június 29. 18:39

A híres pszichoterapeuta nem viselte jól, hogy érzékeny témáról kérdezte a riporter.

2023. június 29. 18:39
null

Kadarkai Endre, a Klubrádió műsorvezetője Feldmár András pszichoterapeutával beszélgetett a Szavakon Túl című műsor legutóbbi adásában. Az interjú egészen addig jó hangulatban telt, amíg Kadarkai Török Szabolcs esetéről nem kérdezte Feldmárt.

Török Szabolcs 2013 novemberében egy Rákóczi úti hotel ötödik emeletéről ugrott ki meztelenül. A hotelszobában ott voltak az akkor 29 éves fiatalemberrel együtt Feldmár András és Büky Dorottya pszichológusok is. Az öngyilkos fiatal

szervezetben később a rendőrök extasyt találtak,

ugyanakkor arra nem derült fény, hogyan került a tudatmódosító szer a férfi szervezetébe. A férfi szülei később azt állították, hogy Feldmár terápiáinak sokszor része volt a kábítószer fogyasztása is.

A riport közben Feldmár még válaszolt a feltett kérdésekre, például elmondta, hogy mikor Török kiugrott az ablakon, az első gondolata az volt, hogy utána ugrik. Majd az, hogy azonnal hívja a rendőröket, hogy tisztázza a történéseket. 

Ugyanakkor a pszichoterapeutában láthatóan nem múlt a feszültség az interjút követően. Szerdán ugyanis meglehetősen ingerült posztot írt a közösségi oldalán. Ebben így fogalmazott:

„Nyílt SMS Kadarkainak:

Azt hittem miután pár percet töltöttünk együtt a felvétel előtt, hogy baráti hangon beszéltél velem, hogy örültél a találkozásunknak. De nem fékezted meg az impulzusodat, hogy kihasználj és degradálj. Csalódtam benned, én őszinte voltam de neked az jött be, hogy majd te leleplezel és megmutatod hogy gazember vagyok. Te vagy az, mert valóban találkozhattál volna velem de észre sem vettél — neked fontosabb volt a »show«. Sajnálom…”

***

 

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2023. június 30. 23:03
Kadarkai a "Havas tanár úr" istállójából kikerült, igazi ballib féreg. Feldmár pedig egy ócska eszdéeszes patkány. Remélem, átharapják egymás torkát.
Brandon the great Negro
2023. június 30. 12:28
Andrew. Nem András, ahogy az anyja elnevezte, hanem Andrew. Egy pszichoterapeuta, akinek a saját nevével is problémája van.
Korn
2023. június 30. 08:36
A srácnak annyira beakadt friderikusz, hogy tökéletesen lemásolta meztelencsiga stílusát. Feladta saját személyiségét és tökéletes globalocsicska lett belőle.
Vakfolt
2023. június 30. 08:28
A Bizottság Halihónap című műve jut eszembe: "Kik, kik ezek ketten? Kik ezek? Ezek kik ezek ezek kik ezek az emberek?" Amúgy meg mi a picsa az a nyílt sms? Olyan mint egy pöcs, csak kisebb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!