Kutyája mentése közben vesztette életét a gyöngyöstarjáni pusztító árvízben egy nő

2023. június 10. 09:35

Újabb részletek derültek ki a Heves vármegyei tragédiáról.

2023. június 10. 09:35
null

Ahogy arról portálunk is beszámolt, villámárvíz öntötte el Gyöngyöstarjánt csütörtökön a települése kiöntött patak kerítéseket döntött ki, autókat is elsodort, két ember pedig életét vesztette. A történtekről most újabb részleteteket közölt a Ripost. A portál úgy tudja, egyikük nem a településen élt, gyöngyösi lakosként minden nap bejárt dolgozni Gyöngyöstarjánba. 

A nő először munkatársaival együtt az irodaként szolgáló konténerbe menekültek, az asszony viszont később kiment a vizslájáért. A sodrás viszont túl erős volt, így fél kézzel nem tudta tartani magát.

A Ripost által megkérdezette egyik szemtanú elmondta, „az egyik munkatársa, egy jó erőben lévő férfi még elkapta Zsuzsát és tartotta, próbálta megmenteni, azonban Zsuzsi kicsúszott a kezei közül, magával vitte a víz”.

Az asszony vizslája, Mira megmenekült, érte később az áldozat lánya jött el. A kutya egész éjjel a bódé előtt állt és a gazdáját kereste, várta – írta a Ripost. 

 

Nyitókép: Extrém időjárás Facebook-oldal / Spisak Róbert

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. június 10. 16:48
ezért kellett volna belerúgni a kutyát a folyóba oszt jóvan mindig lehet hozni, venni másikat
occam borotvája 5
2023. június 10. 15:46
Dögölj meg SZARÓ A(NYABASZÓ) IMRE.
Kecmec
2023. június 10. 14:49
Halottnak nincs politikai hovatartozása , igazi jellem, nyugodjék békében....
öszödibeszéd
2023. június 10. 13:54
Szegénykém, nagyon sajnálom őt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!