Videón a hajmeresztő jelenetsor az M1-ről

2023. június 13. 11:41

Az MKIF Zrt. szerint a szabálytalan autósok rengeteg balesetveszélyes helyzetet okoztak.

2023. június 13. 11:41
null

„Megáll az ész” – címmel osztott meg egy videót Facebookon a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt., (MKIF) amelyben arra világítanak rá, mennyi rossz autóvezetői példával találkozhattunk a hétvégén az M1-es autópályán. 

Először baleset történt a terelésben, ami bedugult, ezért többen megpróbálkoztak szabálytalanul előrébb jutni a kocsisorban. Többen megfordultak az átterelésben, és volt, aki a szembe sávot használta előzésre. Akik megfordultak, ők visszamentek az átterelés kezdetéhez és a terelő táblák között továbbmentek a másik oldalra.

Az MKIF szerint a türelmetlen autósok teljes káoszt és rengeteg balesetveszélyes helyzetet okoztak ahelyett, hogy megvárták volna a dugót előidéző baleset végét.

A szabálytalanságokról készült felvétel itt tekinthető meg:

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egon samu
2023. június 13. 20:26
Ezt az akciót a rendörségnek kellett volna rendezetten beindítani. Nem megvárni, amíg az autósok maguk keresik a megoldást... Elsö szempont kell hogy legyen: a forgalmat a lehetö legegyszerübb módon biztonságosan fenntartani. Rendöreinket alaposan fel kell készíteni a feladatra, hogy megoldást találjanak és ne kelljen értelmetlenül órákig várakozni senkinek, mire az utat minden roncstól megtisztítják...
Sanyikám
2023. június 13. 15:50
Nem értem mi a gyíkot szeretne itt az egyik agyas hozzászóló? Aszongya, még alacsonyabb sebesség a kamionosoknak! Alkalmak adtán talán még 60nal is közlekedünk.. Kívánom, hogy soha ne érkezzen meg a szarja vagy a gyógyszere filléres lidlibe vagy a kellő helyre. A jelenben, az elhúzott sávban történt valami . Aszongya a másik jogsi nélküli fotelharcos! " Közlekednek a fideszesek! Azok a nyomorultak akik ott forgolódtak, idióták! Gondolom,még soha nem jártak a nagy " nyugaton ". Vagy,ha igen akkor azt sem tudják hogyan tartsák be a kresz szabályait mert be vannak szarva több száz eurós bírságtól? Remélem valahogy tudják őket azonosítani a forgolódókat a jogsiukat örökre bevonni.
rollotomasi
2023. június 13. 15:16
Első kérdésem: ez mi a fasz? Ezeknek az embereknek azonnal el kell venni a jogosítványát és vissza sem szabad nekik adni! Második kérdésem: mi a megmeredt lófaszért nem lehet már ezt a kurva Rába hidat normálisan megcsinálni, miért kell minden évben szétbaszni ugyanott?
lacika88
2023. június 13. 14:50
2024-ben a kormány a költségvetésből járatja majd a Nemzeti Sportot 10 ezer példányban ingyenesen, hogy a nyomtatott lap fennmaradjon, szúrta ki a K-Monitor. A 2024-es költségvetés indoklásában az szerepel, annak érdekében, hogy a megváltozott világpiaci körülmények ellenére a Nemzeti Sport print (offline) médiumként továbbra is megtartsa a széles olvasótáborát, továbbá a print napilap továbbra is első számú sportinformációforrás legyen a versenyszerűen és a sportot szabadidős tevékenységként űzőknek, a sport iránt érdeklődőknek új terjesztési csatornát (alternatív úton történő terjesztés) kezd kialakítani 2023-ban, melynek további fejlesztése szükséges 2024. évben is. A print termékek díjmentesen kerülnek az olvasókhoz, köztük sportegyesületekhez, sportklubokhoz, ügyfélforgalommal bíró közintézményekhez és egyéb közintézményekhez 10 ezer példányban. Az N.S. Média működésének biztosítására 2024. évben 1 milliárd 338 millió 300 ezer forint áll rendelkezésre, áll az indoklásban. Mint arról korábban írtunk, az állam hárommilliárd forintért vette meg a Nemzeti Sportot. A Nemzeti Sport példányszáma a Magyar Terjesztés-ellenőrzési Szövetség (MATESZ) adatai alapján óriásit zuhant az elmúlt években: 2018 első negyedévében még közel 32 ezer darab volt, az idei első negyedévben azonban mindössze 19.600. A második negyedévben további 1.500-zal, azaz több mint 7 százalékkal csökkent a példányszám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!