Megszólalt a magyar kormány is az oroszországi lázadással kapcsolatban

2023. június 25. 10:04

Kizárólag a nemzeti érdekek és az emberek védelme szempontjából szemléli az eseményeket – közölte Kovács Zoltán államtitkár hivatala a TASZSZ hírügynökség megkeresésére, számol be a Portfolio.

2023. június 25. 10:04
null

„A magyar kormány prioritása Magyarország és a magyar emberek védelme. Az oroszországi és ukrajnai eseményeket csak ebből a szempontból látjuk” - közölte a Miniszterelnökség nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára, Kovács Zoltán hivatala a TASZSZ hírügynökség megkeresésére, amelyet a Portfolio szemlézett.

A Reuters hírügynökség emlékeztet arra, szombaton az Európai Bizottság szóvivője Brüsszelben azt mondta, hogy az EU „belügynek” tekinti az Oroszországban zajló eseményeket.

Nyitókép: Kovács Zoltán Facebook-oldala

 

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2023. június 25. 22:37
10 normalis ember irjon a Mandinernek hogy 3-400 karakterben korlatozzak! Ennyi...aztan a sok onimadi elmegy a tukorben nezegetni magat. nem rontjak itt a levegot. Mi volt a kerdes? Ja hig@ ki fog gyozni? Hat az erosebb. A medve megeszi a farkast. sajnos a farkas elotte megette a nyulat...
nempolitizálok
2023. június 25. 15:23
Ennyi volt libsik, lehet elbattyogni.
salamonhihii
2023. június 25. 13:44
A Kreml szerint a garancia arra, hogy Prigozhin Fehéroroszországba kerülhet, az orosz elnök szava. Zseniális kép Prigó a séf tálal Putler elé höhöö....Putler arcát figyu höhöö.. https://ukrainelivereports.quora.com/The-guarantee-that-Prigozhin-will-be-able-to-go-to-Belarus-is-the-word-of-the-Russian-president-the-Kremlin-said-Russ?fbclid=IwAR2tznefNGaXUS8ad6EDXJfZ5bYd5rFuqzcKgpuo8mgyU5XtiOYBwIksR7Y Az orosz sajtó arról számolt be, hogy Prigozsin és zsoldosai már elhagyták a déli katonai körzet rosztovi főhadiszállását. És az elnök szavában bízni kell, nem?..mintha tisztelte volna Ukrajna integritását... igen, igaz. Természetesen tovarich. Az oroszok soha nem szavaznának demokratikusan egy életre egy olyan elnököt, aki még csak enyhén tisztességtelen vagy becstelen volt....höhöö..Orbanisztában sem höhöö...vagyis vájjjámán höhöö..
CsipkeRózsa
2023. június 25. 13:41
Orbán nem siette el a véleményadást, most, hogy már befejeződött a lázadás, már könnyebben találja meg, mit is mondjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!