Réz András: Egyenlőség van a konteósok és a tényellenőrők között

2023. június 26. 14:05

Az író szerint az embernek legyenek kétségei.

2023. június 26. 14:05
null

„Nem vagyok róla meggyőződve, hogy az, aki a tényeket ellenőrzi, az bármilyen módon is pártatlan, elfogulatlan és érdekmentesen teszi a munkáját ”– mondta Réz András, író, filmesztéta, forgatókönyvíró, Veiszer Alinda műsorában, amelyet a Telex szemlézett.

Az író, amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy legújabb könyvében – a Para című szatirikus regényében – egyenlőségjelet tett a konteógyártók és a tényellenőrök közé, kiállt a megállapítása mellett.

„Én magam vagyok a fact checkker, aki azt mondja, hogy ha minden hülyeséget beszopnék, az életem szétesne darabokra. Már elnézést, felnőtt emberpéldány vagyok, még iskolába is jártam, meg még jó tanáraim is voltak – és ez rohadt régen volt – valami olyasmit próbáltak belém verni, hogy legyenek kétségeim” – mondta. 

Az író a covid-járvánnyal kapcsolatban kritizálta a legszigorúbban a tényellenőrzőket. Réz András elmondta, szerinte nyitottnak kellett volna lenniük, el kellett volna fogadniuk, hogy sokféle forrás van, el kellett volna fogadniuk, hogy a tudomány nem tévedhetetlen.

***

Nyitókép: Réz András Facebook-oldala

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizökkentidő
2023. június 26. 17:14
"Az író a covid-járvánnyal kapcsolatban kritizálta a legszigorúbban a tényellenőrzőket. Réz András elmondta, szerinte nyitottnak kellett volna lenniük, el kellett volna fogadniuk, hogy sokféle forrás van, el kellett volna fogadniuk, hogy a tudomány nem tévedhetetlen." Nem tévedhetetlen és nem mindent tudó. Hisz a tudomány a lélekben? Neem? Mit jelent a Pszichológia és a Pszichiátria magyarul? Jajj de kínos!
Rugo
2023. június 26. 15:58
A zsidók mindig megmondják a tutit - persze, csak jó pénzért és hírnévért. Mi a "tudomány", 'tetűcsúzdás'? Az, amikor az országokat megszégyenítő profitot zsebre vágó Pfizer saját mRNS mérgének klinikai vizsgálati anyagait közli le?:)
Osztap Bender
2023. június 26. 15:56
Megint a napi zsidó észosztás a mandineren! Elvtársak, mikor lesz már ebből elég? Ott vannak az állam által (a mi pénzünkön is) felújított zsinagógáitok, ott a semmire sem használt, csak a pénzt nyelő "sorsok háza", ott vannak a bölcs és csodarabbik menjetek oda és egymást tömjétek a mérhetetlen szamárságaitokkal. Ez a szép ember is kifejtheti ott váltig fontos és a hazát előrevivő véleményét. Ha meg tetőre hág nálatok az "emberszeretet", hát a késeket házon belül használjátok, ott vagdalkozzatok. Mi magyarok ebben sem akarunk részt venni, nehogy már megint nőjön a már eddig is mérhetetlen antiszemitizmusunk.
Welszibard
2023. június 26. 15:11
Veiszer Alinda és Gulyás Márton (Partizán) szellemi édestesók, szeretik (dollár támogatásért) megállapítani a független és objektív tényigazságot. Réz András jóval okosabb Alindánál, ilyen az, amikor két zsidó egymást próbálja kicselezni és ezúttal Alinda bizonyult liberálisabb héjának. Egyébként a jobboldal is bevezethetné már ezt a liberális trükköt, hogy felpiszkál egy interjúval, aztán meg fizesd ki az elolvasást, vagy meghallgatást. Én nem fizettem Alindának, kíváncsi vagyok más fizetett-e?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!