De nézzük már meg, hogy nicsak, ki pincsizik!

2023. július 05. 13:52

Nos, ennyit a pincsizésről. Így már világos?

2023. július 05. 13:52
Hont András
Hont András
Facebook

„És nem bírja abbahagyni.

Azt írja, hogy »akik megakadtak az általános iskola 3. osztályánál. Tehát olvasni, káromkodni, gyalázkodni már valamennyire tudnak, de a szövegértés nem megy. A »Pincsi« az alábbi szösszenetekben nem a gyerekekre vonatkozó jelző«. A pincsi valójában Orbán, mert korábban ő beszélt arról, hogy elszaporodtak Putyin pincsijei, de »mára Orbán lett Európában Putyin kedvenc és leghűségesebb pincsije«.

Ó, hogyne. Itt van például az általános iskola 3. osztályánál közismerten megakadt, közismerten szövegértési gondokkal küzdő Weöres Sándor közismert verse. Ebben az, hogy »egyszer volt egy nagy csoda, / neve: birka-iskola«, nem azt jelenti, hogy »ki nem szólt, csak bégetett, az kapott dicséretet«, illetve »ki oda se ballagott, / még jutalmat is kapott«, tehát birkákat képeztek, hanem hogy az intézmény alapítója korábban lebirkázta azokat, akik a juhász iránymutatását követték, de közben ő maga állt be az első sorba kolompolni. Hacsak így nem.

(Korábban a nekikeseredett jusztisták még azzal is próbálkoztak, hogy a »pincsi« a »Pancho« kiforgatása utalva itt a stadionra, de aztán lehátráltak erről. Gondolom, rájöttek, hogy Puskást lepincsizni se sokkal jobb).

De nézzük már meg, hogy nicsak, ki pincsizik! Juszt László 2017-ben beperelte az Átlátszót (mely lap ezek szerint már odaérkezésem előtt tolta a szekeret), mert az állítólagos orosz alvilági kapcsolatairól írt cikk miatt nem kapta meg a putyinista propaganda zászlóshajójának, a Russia Today-nek a magyar főszerkesztői állását. Az erről szó iratokat Juszt SAJÁT MAGA csatolta be bizonyítékként a bíróságnak, és a pert részben meg is nyerte. Vagyis Jusztnak maga által prezentált papírja van róla, hogy az RT tervezett magyar adásának, mely az akkori elgondolások szerint »a moszkvai központ irányítása alatt fog állni«, és amely »csatornát ismeri, céljaival egyet ért«, ő vezette volna, és úgy nyilatkozott, hogy »a felkérést megtisztelőnek tartja«.

Nos, ennyit a pincsizésről. Így már világos?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. július 06. 16:56
Hont kutya! A fidesz fasz megint bent maradt a szádba, te törpe köcsög!
olajfa1
2023. július 06. 12:52
Hát ilyen amikor a "Juszt hóhért akasztja" Hont András!... Ez -is- jó kis fricska volt juszt Kacának! /szerintem ebből sem tanult Juszt Laca mert ő ennyire libbant!.../
Kétes
2023. július 06. 10:44
Juszt barátja a dagadt bankár tudna még mondani ezt azt, de ő már az égi bankban (értsd a pokolban) várja, hogy találkozzanak és Juszt beleüljön. (A székébe.)
papalimapapa
2023. július 06. 09:37
Le kéne már verni ezt a zsírdisznót is, mint a Csintalant… Budaházy igazán megháláhatná az amnesztiát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!