Halálos fenyegetést kapott Pankotai Lili

2023. július 19. 14:11

A diáklány feljelentést tett ennek kapcsán a rendőrségen.

2023. július 19. 14:11

Pankotai Lili a Facebook-oldalán közölte, hogy feljelentést tett egy halálos fenyegetés miatt. Pankotai szerint ugyanaz az ember írhatta a levelet, aki Jámbor Andrást is megfenyegette korábban. „Miután Jámbor András is egy hasonló fenyegetés ügyében ugyanígy járt el, vettem észre, hogy az ő és az én leveleimen is ugyanaz a kézírás figyelhető meg” – fogalmazott.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. július 24. 12:02
A sok hülye tini, azt sem tudja, hogy mit csinál, de láthatóan jó bulinak tartják. A gyurcsányista felbújtók megpróbálják összegereblyézni a szellemi és erkölcsi szemetet, mert mások már nem hallgatnak rájuk. Pankotai Lilivel kapcsolatban engem az lep meg a legjobbam, hogy ö egyáltalán gimnáziumba járhat. Ha ilyen idióták ma gimnazisták lehetnek, akkor tényleg baj van a magyar közoktatással. Ezért az örületért, ami folyik teljességében Gyurcsány, - az az átkozott felforgató politikai huligán - a felelös. A HADHÁZY ÉS PANKOTAI LILI FÉLE ESZTELEN FELFORGATÓKAT A GYURCSÁNYISTA SÖTÉT NEMZETGYALÁZÓ ÁRULÁS "KULTÚRÁJA" TERMELI KI. Az egyházi iskolák nem bunkóknak valók. Pankotai Lilinek egy szegény tanyasi, összevont osztályos iskolában lenne a helye, Hogy kilépjen az aranykalitkájából és közelebb kerüljön a valósághoz. Gyurcsány országlása idején több száz vagy ezer is talán ilyen volt.
Gusztiapu
2023. július 21. 10:51
Ha apukáját eljárás alá vonták, majd elítélték volna, amiért Orbán kinyírásáról álmodozott a közösségi oldalon, ő visított volna a legjobban.
pandalala
2023. július 20. 18:14
Nyugi, 'bástyaelvtársnő', senki sem akar titetket 'meggyilkolni'! :-D
Sulammit
2023. július 20. 15:58
Pankotai magát nevezte kislánynak? Mit írtak neki? Azt, hogy baj lesz, ha mégegyszer szemétkedik a köztársasági elnökkel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!