Influenszerek, rímelő távol-keleti Fradi-drukker – ilyen volt a 2023-as Pride (VIDEÓ)

2023. július 17. 18:30

Whisperton szerint szükség lenne LMBTQ-oktatásra az iskolákban.

2023. július 17. 18:30

Varga Ádám, a Pesti Srácok munkatársa, a Fair Right idén is tudósított a Budapest Pride-ról, ahol több „érdekes” megnyilvánulást és választ is kapott a részvevőktől. Az erről készült videós összeállításának legelején rögtön belebotlott egy távol-kelei Fradi-szurkolóba, aki a kamerába bekiabálta:

„a b*zikat szeretem, de a nőket b*szom. Zöld-fehér-zöldre imádkozom!” 

Majd megmutatta a hátán feszülő Fradi-zászlót.

Varga a Városligetben ugyanakkor belebotlott a népszerű influenszerbe, Whispertonba is, aki elújságolta neki, hogy ismét meghívást kapott David Pressman amerikai nagykövethez, aki a Pride-hónap lezárásaként egy kerti partit tartott a nagykövetségen.

A riporter ezután arra is kíváncsi volt, hogy az influenszer mit gondol arról, hogy szükség van-e LMBTQ-oktatásra az iskolában. Whisperton erre azt felelte: „Természetesen. Bár nekem megadatott egy eszméletlenül csodálatos családi háttér, baráti kör, aki segített megismerni önmagam. De nagyon sok fiatalnak nincs erre lehetősége, és az a tény, hogy nem beszélhetnek erről az iskolában, (...) és nem kérdezhetik meg a tanáraikat arról, hogy mi az, amit ők éreznek magukban. 

Ez nem túl jó dolog. S szükség lenne arra, hogy nyissunk az önmagunk megismerése felé” 

– hangzott el.

A vonatkozó részletet alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2023. július 21. 12:25
LMBTQ. Divattá vált. Elszabadult hivalkodás, tolerálhatatlan ripacskodás, a nácikat és a kommunistákat is megszégyenítő arrogancia, kíméletlen egzisztencális agresszió. És mindezt úgy, hogy nap, mint nap tolják az arcunkba ezt a deviancát érdemnek, kultúrális szabadságnak beállított elmebetegséget. Miközben a népesség pár százaléka "érintett" egyáltalán. De nekünk kellene alkalmazkodnunk! Hát idézzünk ide egy magyar "klasszikust": A lónak a faszát!
backsplash
2023. július 18. 12:35
Ratatatataaaaa!
csendbiztos-2
2023. július 18. 09:35
Tajgetosz!!!!
UpSalute
2023. július 17. 20:47
Ebben amúgy mi a pláne, hogy minden évben odamegy ugyanaz és ugyanazokkal a poénosnak szánt faszságokkal basztatja azokat akik jól érzik magukat? Milyen eredményt vártok ettől? Újdonság nincs. Viccesnek nem vicces. Azon élvezkedni, hogy mások buliját húzod le az meg szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!