A Soros-klán aktívabb, mint valaha

2023. augusztus 14. 16:50

Senki se dőljön be ennek az elterelésnek!

2023. augusztus 14. 16:50
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Elmegyek szabadságra, erre a feje tetejére áll a világ: azt hazudja a dollármédia, hogy Soros érdekeltségei kivonulnak az EU-ból. Ne dőljünk be! Ez az egész nem más, mint egy újjászervezés. Nézzük a részleteket:
Soros György és a Soros-féle alapítványok már évtizedek óta beavatkoznak szuverén európai országok belügyeibe. Radikális baloldali küldetésüket nemcsak a Telex vagy a 444-féle féle dollármédiumok és az Amnesty International típusú NGO-k hajtják végre, hanem az erőszakos Antifa-szervezetek finanszírozója is Soros. 

A Soros-klán beavatkozásairól ma már minden európai országban beszélnek, emiatt Soros a legelutasítottabb politikai szereplő a kontinensen. Senki sem szereti, amikor szélhámos milliárdosok ily’ módon beavatkoznak egy ország belpolitikájába. 
Ezért most ÚJRASZERVEZIK a működésüket. ELREJTŐZNEK, VISSZAVONULNAK A KÖDBE, VÉGELÁTHATATLAN NGO-HÁLÓZATOKON KERESZTÜL FOLYÓSITJÁK MAJD A PÉNZT A DOLLÁRBALOLDALNAK ÉS DOLLÁRMÉDIÁNAK. 
Tudják, hogy az emberek nem szeretik a beavatkozásukat, ezért elmímelik, hogy kivonulnak az EU-ból, ezt a dollármédiumok szolgalelkűen meg is írják. De senkinek se legyen kétsége, Soros hálózata erősebb mint valaha, és újabb támadásra készülnek. 

NE FELEJTSÜK A TÉNYEKET!
1. Alex Soros kikotyogta, hogy sokkal inkább a politikára helyezi majd a hangsúlyt. 
2. Már ma is úgy működnek, hogy a pénzeiket átfolyatják ártatlannak tűnő alapítványokon keresztül, a jövőben ez még inkább így lesz. 
3. Sorosék is azt állítják, hogy „az Európai Unió intézményei és kormányai sokat költenek azokra a témákra, amikkel az OSF is foglalkozik. Sajnos ez igaz! A Soros hálózat emberei olyan mértékben foglalták el a brüsszeli bürokráciát, olyan mértékben foglalták el az NGO-szektort, hogy azok néha már közvetlen felügyelet nélkül is végrehajtják Soros szélsőbalos utasításait. Külön felháborító, hogy mindezt az európai adófizetők pénzéből.

Senki se dőljön be ennek az elterelésnek! A Soros-klán aktívabb, mint valaha. Az, hogy a féktelen woke, genderpropaganda, háborús propaganda és migrációs érzékenyítés jön veled szembe, az nem véletlen. Ezt a Soros hálózat szervezi. És sajnos minden jel szerint ez a folyamat egyre erősebb lesz!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Soros György és fia. Fotó: Alexander Soros Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. augusztus 19. 18:02
Alexandra már az öreget is fedezi hátulról?
piszokalfréd
2023. augusztus 17. 09:22
Mai napi direktíva teljestve.
alenka
2023. augusztus 15. 13:41
Előbb vagy utóbb minden nagysag ..hatalom megtörik...idő kérdése ...soros utódai gonosz,korcs géneket örököltek es droggal tuningolva nem a legjobb Mischung......
urban63
2023. augusztus 15. 08:43
A kis köcsög nem fog annyit élni mint a fő gonosz, már csak a kokó miatt sem. Nem sokáig fog dadogni kitágult pupillával a cnn-n. Ha elpatkol a patás szét hullik a birodalma, alexát meg túladagolással találják majd meg, vagy 1-2 karóval... @B-kanya Danikát anyád szo@ta le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!