Gázolás az M1-esen: többen is áthajtottak az áldozaton

2023. augusztus 25. 09:09

A baleset a kora reggeli órákban történt.

2023. augusztus 25. 09:09

Gyalogost gázoltak el az M1-es autópályán 2023. augusztus 25-én kora reggel – számolt be a rendőrség hivatalos oldalán.  A jelenlegi adatok szerint a 96-os kilométerszelvényben egy gyalogos a Budapest felé vezető oldalról át akart jutni a szemközti pályatestre. A főváros felé vezető oldalon elgázolták, ezután 

a másik oldalon több jármű is áthajtott rajta. 

A helyszínelést megkezdték, a forgalom irányonként 1-1 sávon halad. A rendőrség azt kéri, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. augusztus 29. 02:34
"atto 2023. augusztus 25. 22:02 Akkor kivanok minden nap ennek a primitiv autostarsadalomnak 10 km torlodast es dugot. Ha ennyire nyomorek egy sofor, hogy fekezes helyett inkabb athajt..." Az az első kérdés, mennyire életszerű arra számítani, hogy az autópályán egy gyalogossal találkozol? A második pedig az, mennyire életszerű arra számítani, a szembejövők oldaláról repül át eléd egy test. Okoska, Teee, szerintem nincs is jogsid… :D
Kilincs
2023. augusztus 25. 22:02
Nap mint nap autozok..de minek. Latom a sok primitiv allatot...de miert? Sajnos reszt veszek ebben a nyomorban. Tehat a maimagyar vezeteskulturaban ha kiszallok hogy segitsek...a legeselyesebb hogy rogton elgazolnak. Na bazd meg! Akkor kivanok minden nap ennek a primitiv autostarsadalomnak 10 km torlodast es dugot. Ha ennyire nyomorek egy sofor, hogy fekezes helyett inkabb athajt..bazd meg...akkor egyutterzeskepp...allj 10 kilometeres sorban...minden nap 3 orat!!! Kivanom ezt innentol kezdve minden nap! Es hogy ragja szet a rozsda a kocsidat, ha basztal arra hogy fekezz, inkabb a gazra leptel. Hagyjuk az egeszet! Huzott volna apad gumiovszert, akkor nem lenne problema!
Osztap_Bender
2023. augusztus 25. 10:08
Egy kibaszott történetet képtelen megfogalmazni ez a seggfej, aki cikket írta? Elütötték az autópálya egyik oldalán, a másikon pedig többen átmentek rajta. No de hogyan került oda? Az ütközés következtében átrepült az elválasztó elemeken, átfújta a szél, odavitte valaki? Te barom, érted amit itt leírok? Hogyan került a másik oldalra a szerencsétlenül járt ember? Egy normális szerkesztőségben a főszerkesztő a cikk íróját és a felelős szerkesztőt már a délelőtt folyamán páros lábbal, végkielégítés nélkül!
Vájet Törp
2023. augusztus 25. 09:51
Ez még annál is brutálisabb: az első gázolás akkora volt, hogy szerencsétlen az elválasztó sávon is átrepült? Merthogy a szembeforgalom többször áthajtott rajta... Nyugodjék békében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!