Még több Farkasházy, még több kétharmad!

2023. augusztus 15. 18:12

Önök itt szügyig az orbánizmusban nem tudták eddig, mire van szükségük.

2023. augusztus 15. 18:12
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Hölgyeim és uraim!

Önök itt szügyig az orbánizmusban nem tudták eddig, mire van szükségük. Ám most végre valami betölti a nem tudatosult, de így is kínzó űrt. Lesz, ami fényt gyújt az éjszakában, s mint már többször a történelemben megmutatja a kiutat.

Hölgyeim és uraim!

A NER-nek annyi, itt a megoldás. Kiművelt emberfők & új időknek új dalai: SZÁRSZÓI TALÁLKOZÓ! S micsoda innováció: nem Szárszón. Még több Farkasházy, még több kétharmad!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsokabuda
2023. augusztus 16. 11:22
Margaret Thatcher mondta: „A szocializmus eredményei a lepusztulástól az igazán katasztrofálisig terjedtek: szegénység, keserűség, elnyomás, és a kommunizmus harcmezőin talán százmilliónyi halott ebben az évszázadban. Ezzel a doktrínával állt szemben a törvény által kormányzott szabadság konzervatív felfogása. És ez a felfogás győzött a berlini fal leomlásával. Azóta a baloldal a saját múltjától való elhatárolódással próbálja önmagát rehabilitálni.” És ha a magyarok közül 2,5-3 millió ember is ezt gondolja, és soha többé nem fog rájuk szavazni, akkor az nem tisztességes, birka megvezetett stb. ? Kedves, ti nagyon okos ballibek, végig kellene már ezt csak úgy józan paraszti ésszel gondolni!
sagirdilsiz-2
2023. augusztus 16. 11:06
Ahhoz az impotentáthoz kell a találkozót szervezni, ahol a vizes helyiségek a leglerobbantabbak.
csendbiztos-2
2023. augusztus 16. 10:56
Csak jöjjön Tevje,pardon Teddy.
balbako_
2023. augusztus 16. 10:01
Ekkora a káderhiány a baloldalon? Most bánhatják, hogy Biszku Béla meghalt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!