Nem tarthatja meg Bodajkon nyári táborát a szélsőbalos Szikra Mozgalom

2023. augusztus 03. 13:47

A Bodajki Falutábor visszamondta a Jámbor András fémjelezte mozgalom nyári többnapos rendezvényét.

2023. augusztus 03. 13:47
null

Bodajk polgármesterének kérésére a Bodajki Falutábor visszamondta a Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom nyári többnapos rendezvényét – legalábbis erről ír a Magyar Jelen „rendvédelmi információkra” hivatkozva. 

A Mérce ezzel kapcsolatban megkereste a szélsőbaloldali csoport egyik aktivistáját, aki azt mondta: az elmúlt napokban több más táborhelyet megkerestek, és két olyan helyszín is akadt, ahonnan a megegyezés előtti utolsó pillanatban utasították vissza őket. Véleménye szerint a bodajki esethez hasonlóan kormánypárti politikusok különböző szinteken nyomást gyakorolnak a rendezvényhelyszínekre. 

Antifás pedofilbotrány

Mint arról a Mandiner korábban beszámolt, az Antifa-csoport tagjai február közepéig összesen nyolc járókelőt támadtak meg Budapesten. Ezzel kapcsolatban otthonában elfogtak egy magyar nőt, D. Krisztinát is. A nő egy darabig gyanúsított volt, de végül nem tudták igazolni, hogy részt vett volna a támadásokban, ezért szabadon engedték.

Sajtóértesülések szerint a rendőrség pedofil tartalmakra bukkant, amikor átkutatták a nő lakását.

Felmerült, hogy a pedofil tartalmak a Szikra Mozgalomhoz köthető nő párjáé, Jámbor András azonban Mediaworksnek azt mondta, hogy szerinte egy lejárató kampányról van szó, és semmi köze az ügyhöz. Továbbá kérte, hogy kétgyerekes családapaként ne hozzák kapcsolatba egy pedofilüggyel. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska-2
2023. augusztus 04. 08:52
Viperával verekedő pedofil csürhének nincs helye az országban!
Vladiszláb
2023. augusztus 04. 07:14
Azt sem értem, hogy egy nyíltan terrorista és esetenként pedofil mozgalomnál szóba kerülhet, hogy bárhol is tábort szervezhetnek. Kivéve a börtön udvart, ahol néhány évig meg kéne húzni magukat.
mnmn
2023. augusztus 03. 20:30
Pedig micsoda programokkal várták a gyerekeket. Német vendégelőadók, "hogyan ismed fel a nácit, terepruha változatok, viperakezelés alapoktól a professzionális használatig, és még számtalan egyéb hasznos ismeret"
Ödenburger
2023. augusztus 03. 15:38
Nem a fideszes politikusok gyakorolnak nyomást a helyszínekre, hanem az Alkotmányvédelmi Hivatal. A módszert kiszorításnak hívják: ellenséges szervezetet vagy annak vezetőjét nem engedni olyan pozícióba, hogy sikeres tudjon lenni. Márpedig a Szikra a német antifák behívásával megmutatta, hogy ellenséges a magyar állami berendezkedéssel szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!