Pestyből kiböffent a régi, elfojtott önmaga

2023. augusztus 08. 13:37

Tanulság: Don Vétó (copyright Dopeman) gyűrűs hüvelykujja bármikor mutathat lefele.

2023. augusztus 08. 13:37
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Pestyből (egyesek szerint piásan) kiböffent a régi, elfojtott önmaga (valamikor egy tehetséges, autonóm csávó volt, mellesleg liberális), és szólt egyet. Mert oldott tudattal a bűzölgő mosléktól már neki is hányingere támadt. Aztán persze jött a kijózanodás, a jajjistenemmitmondtam, és a nyilvános bűnbocsánat, pont, mint Hegedűs Zsuzsa esetében, aki viszont belehalt ebbe.
Tanulság: ha az udvari asztalnál eszel udvaroncként, és nem vagy udvari bolond, minden szavadat jól meg kell válogatni, mert Don Vétó (copyright Dopeman) gyűrűs hüvelykujja bármikor mutathat lefele.”

Nyitókép: Ficsor Márton (Mandiner)

Kapcsolódó vélemény

undefined

Pesty László

24.hu

Idézőjel

Megvéd a mély istenhitem, megvéd, hogy a szakmámban profi vagyok. Interjú.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.Béla
2023. augusztus 09. 14:38
" Valodi 2023. augusztus 08. 19:57 ... höhöhö ... kuss! Ahol tolvajok hozzák a törvényeket, ott minden lopás csak jogszerű lehet!" Aki meg lehetőséget kapott, de nem volt tehetsége hozzá, hogy éljen vele, az meg itt teszi közszemlére amint mentálisan leépül.
dzso bacsi
2023. augusztus 09. 09:22
Olvasva a kommenteket, a fideszesek agyát rendesen kimosták, hogy a lölö jelenséget normálisnak, természetesnek veszik. Sőt, még tapsolnak is ennek. Ennyire nem kellene szolgalelkűnek lenni. Egészen egyszerűen épeszű ember ilyet nem támogathat.
megfejtô
2023. augusztus 09. 00:10
Ez de ócska.
jobtvojumaty
2023. augusztus 08. 23:01
Martin eltalálta a szarva közt a tőgyét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!