Sokba került, mégis érdektelenségbe fulladt a Szikra Mozgalom rendezvénye

2023. augusztus 19. 18:24

A szervezők eredetileg egy háromnapos vidéki tábort szerettek volna lebonyolítani, ám több helyszínen sem fogadták a baloldali csoportosulást.

2023. augusztus 19. 18:24

A Jámbor András vezette szervezet egy háromnapos vidéki tábort szeretett volna tartani, de több helyszínen sem fogadták őket, így végül a Népligetben, egy egynapos rendezvényt tudtak megszervezni – írta meg a Hír TV

Ha nem csinálhatjuk meg kicsiben, megcsináljuk nagyban”. Így fogalmaztak szombaton a Szikra Tábor szervezői, miután az összejövetelt nem tudták eredeti elképzeléseik szerint megtartani. 

A szervezők eredetileg egy háromnapos vidéki tábort szerettek volna lebonyolítani, ám több helyszínen sem fogadták a baloldali csoportosulást.

 A tervezettnél jóval rövidebb, egynapos rendezvényre került sor a Népligetben.

„Hát így az eső miatt egy 100 ember körülbelül lesz, nagyjából ez a realitás is” – vélekedett a létszámot illetően Jámbor András a rendezvény előtt.

Azonban ennél szignifikánsan kevesebben jelentek meg az eseményen, valamint a programok is késve kezdődtek. A rendezvény megnyitója előtt pár perccel még a padokat pakolták a szervezők a sok helyen bokáig érő növényzetben – írja a portál. A szervezők azt is kiemelték, hogy ezt az 

„egynapos tábort nagyobbra tervezték így az drágább is lett”.

Az esemény támogatóinak kiléte ismeretlen a Mozgalom ugyanis a törvényi kötelezettség ellenére még a 2022-es évre vonatkozó elszámolását sem tette közzé, pedig ennek benyújtási határideje május 31-e volt.

Nyitókép: Trenka Attila

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. augusztus 20. 16:08
Ez az alak miért van még szabadlábon?
Agricola
2023. augusztus 20. 13:12
Az Iszkra (Szikra) című újságot maga Lenin elvtárs alapította. Mottója: aszikrából pattan ki a láng! Jámbor mozgalma nem is olyan Jámbor. Antal Attila a Mércében arról értekezik, hogy szerinte "a kormányzat csakis rendszerként váltható le. " Ez azt jelenti, hogy a demokratikus út nem megfelelő a Mércések számára, valami olyasmiben gondolkodnak, mint a bolsevikok 1917-ben.
Temeráf
2023. augusztus 20. 11:53
De őszintén ki kíváncsi ezekre! Egy maréknyi ember, nem is kéne foglalkozni velük annyira szánalmasak! Az egész baloldal jelentéktelen lúzerekből áll, ezt látjuk 2010-óta.
Perczel Éva
2023. augusztus 20. 11:24
„Hát így az eső miatt egy 100 ember körülbelül lesz, nagyjából ez a realitás is” Néztem tegap a világbajnokságon a távgyaloglókat az Andrássy úton, ott is esett és mégis több ezren nézték az eseményt, szóval nem az esőre kéne fogni ezt a fergeteges érdeklődést!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!