Törölte a Facebook a Ferencvárosi Fidesz oldalát

2023. augusztus 01. 18:15

„A Facebook cenzúra ügyosztályán már elindult a 2024-es választási kampány” – írja Gyurákovics Andrea fideszes önkormányzati képviselő.

2023. augusztus 01. 18:15

„Hiába próbálkoznak, mi akkor sem adjuk fel!” – írja abban a bejegyzésében Gyurákovics Andrea fideszes önkormányzati képviselő, melyből kiderül: a Facebook törölte a Ferencvárosi Fidesz közösségi oldalát. Az indokolás szerint az oldal nem felelt meg a közösségi alapelveknek.

„A Facebook cenzúra ügyosztályán már elindult a 2024-es választási kampány, amelynek első áldozata a Ferencvárosi Fidesz facebook oldala... Vajon kinek állhatott ez érdekében?” – kérdezi az önkormányzati képviselő.

Nyitókép: JAAP ARRIENS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. szeptember 02. 15:35
“Az indoklás szerint a kormánypárt kerületi csoportja megsértette a közösségi médiaszolgáltatás alapelveit.” - mondja a hölgy, és írja a Mandi. Ja nem. Ja az sem. Hajrá Felcsutország! Hajrá felcsutok!
Lajoss
2023. augusztus 11. 08:22
Kevesebb gyűlölet,kevesebb hazugság..dehát ezek nélkül nem létezik a fidesz..
MZperXXL
2023. augusztus 02. 10:04
Minden demokratikusan választott hazai szervezet és az ő szerveik (kormány, minisztériumok, önkormányzatok, képviselők stb.) Face fiókjának felfüggesztéséért vagy törléséért a teljes Face hazai elérését tiltani kellene, az első alkalommal egy órára, majd minden esetben egy órával növelni a tiltás idejét. Természetesen a leglátogatottabb időszakra időzítve.
Isten jobb keze
2023. augusztus 02. 01:08
A Facebook mellényúlni.. az összes fideszt törölni kellene! Nagyarország fellélegezne! Nem várom el a fideszes agymosottaktól hogy ezt megértsék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!