Újabb hajmeresztő tapasztalat a Ryanairrel

2023. augusztus 26. 14:05

Egy magyar utas a Budapest – Korfu járaton szerzett borzasztó élményeket.

2023. augusztus 26. 14:05

Egy elégedetlen utas kereste meg a Blikket, hogy elmondja, milyen kellemetlen élményben volt része a Ryanair Budapestről Korfura tartó gépén.

Levelében leírta, hogy a gép 9:35-kor indult volna a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, de csak két óra késéssel tudtak felszállni. A pilóta arra hivatkozott, hogy „nincs hely Korfun”. A repülő végül így sem tudott leszállni a célállomáson, és 14:15-kor egy másik településen, Prevezán landoltak. 

Ezt követően 17 órakor tájékoztatták az utasokat, hogy buszokkal a kikötőbe szállítják őket, és hajóval utaznak át a szigetre. Végül 10 órás késéssel, 22 órára érkeztek meg a korfui kikötőbe.

Mindezek tetejébe a gép végül mégiscsak elrepült Korfura – az utasok nélkül –, hogy felvegye a másik irányba indulókat, akik így szintén több mint négy órát késtek.

Az utas levelében még megjegyzi, hogy a Ryanairnek köszönhetően egy tervezett napjuk odalett a nyaralásból, amiért egy négyeurós étel-ital kuponon kívül nem kaptak semmit kompenzálásul.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: DANIEL KARMANN / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rigor_mortis
2023. augusztus 28. 15:23
Mindenki milyen okos! Budapestről Korfura csak a Rijan meg a Wizel indít járatokat, oda-vissza kb. 40 ezer forintért. A többi csak átszállásokkal, min. 10 óra utazással (a közvetlen kb. 1 1/2 óra normál esetben) és kb. 200 ezer forintos áron. Biztos megéri a plusz 160 ezer forintot a "nem fapados" járat...
alexandrosz-2
2023. augusztus 27. 09:16
A magyarnak hazudott fogyasztóvédelem és a versenyhivatal pedig nagyokat kacarászik az átbaszott magyarokon. Is. A törbényhozók is vakok és süketek. A maskor oly éber héber szemkilóvők és vérügyészek se sejtenek se csalást se más hivatalból üldözendő gaztettet. A csicska magyaroknak ez jár. A sok fapadost vonali légitársaságokkal összehasonlitó baromnak meg leirnám azt a szomorú és mára nyilvánvaló tényt, hogy a nagynevü és túlárazott bandak lefelé nivellálnak és sorra veszik át a fapadosok aljas és büntetlen trükkeit.
misi53-2
2023. augusztus 27. 07:05
Ha nyaralni mész ,nem mindegy, hogy késik a repülőgép ? Ha valami csatlakozást akarsz elérni ,akkor lehetsz ideges ! De ilyen esetben nem megyünk fapadossal !
gegrolla
2023. augusztus 26. 22:29
Brájenerrel nem repülünk. Értem? Nem-re-pü-lünk! Csak ha ilyen szemétkedések is beleférnek. De akkor meg nem hisztizünk a sajtónak! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!