Újjáélesztené a szárszói találkozót Ujhelyi István

2023. augusztus 15. 16:01

Farkasházy Tivadar támogatja az ötletet.

2023. augusztus 15. 16:01
null

„Évek óta gondolkodom már azon, hogy fel kell éleszteni a szárszói találkozók hagyományát, igencsak ráférne a közéletre” – árulta el a 24.hu-nak Ujhelyi István európai parlamenti képviselő. A politikus szerint azzal, hogy szakított korábbi pártjával, az MSZP-vel, és nem indul a következő EP-választáson, eljött az ideje, hogy megvalósítsa ezt az elképzelést. Az ötlettel megkereste a korábbi főszervezőt, Farkasházy Tivadar humoristát, valamint Horgas Pétert, a Civil Bázis vezetőjét, akik támogatásukról biztosították.

Ismeretes: Farkasházy és családja harminc éve, 1993-ban rendezte meg a balatonszárszói nyaralójukban az első Szárszói Találkozót. A rendezvényen egy nagyobb szünettől eltekintve egészen 2016-ig minden évben a család kertjében jöhettek össze a magyar politikai, gazdasági, tudományos és művészeti élet képviselői, hogy az ország aktuális ügyeiről vitatkozzanak. 

Az újraélesztett találkozó helyszíne azonban a Balaton-part helyett Budapesten egész pontosan a Margit-szigeten lenne szeptember 9-én, ezért a zártkörű összejövetel nevét is SzázSzó Találkozóra változtatták. A szervezők szerint „ugyanazt és ugyanúgy bizonyosan nem lehet azonnal létrehozni, de civil és közéleti bázison mi most kísérletet teszünk a folytatásra”.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd
 

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvan-8604
2023. augusztus 28. 15:38
A gondolat igazi Ujhelyi mélységű /értsd. sekélységű/. Érthetetlen, Fajkasházi öreg teljesen alkalmatlan figura Ujhelyinek pedig már csak múltja van,senkit sel érdekel.
szarvas-2
2023. augusztus 16. 17:36
Az utolsó emlékezetes aktus Szárszórol: A Mimi wcje szaros volt. Ujhülye ezt akarja "továbbvinni". :)
nemecsek-3
2023. augusztus 16. 14:58
Újhelyi megint ágyazni akar magának. Ha jól tudom a Fidesz-ben kezdett ahol örültek neki csak hát nem azonnal képviselői pozíció ígéretével kínálták hanem feladatokkal. Hogy dolgozni kellene és mászni a létrán nála kiverte a biztosítékot, rögvest távozott is.
EJP1
2023. augusztus 16. 08:49
Aljas idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!