Így énekli a Gyöngyhajú lányt a lengyel köztévében a magyar énekesnő (VIDEÓ)

2023. szeptember 02. 13:21

Az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt Wolf Kati az Omega örökzöldjét adta elő.

2023. szeptember 02. 13:21

A 24.hu vette észre, hogy Wolf Kati, – aki 2011-ben részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon – most újabb versenyen méretette meg magát. Ezúttal Lengyelországban tűnt fel egy olyan dalversenyen, amelyet olyan előadóknak hirdettek, akik korábban szerepeltek az eurovízión is. A magyar énekesnő a lengyel szervezők kérésére 

az Omega Gyöngyhajú lány című szerzeményét énekelte el, amely állítólag ez a lengyelek kedvenc magyar zenéje. 

A 24. hu hozzátette, hogy az Európa Szíve című show-ban a Fehéroroszország, Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Moldova, Lengyelország és Szlovákia énekesei csaptak össze. Végül a lengyel Dominik Dudek végzett az élen.

Wolf Kati produkcióját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Wolf Kati Facebook-oldala

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2024. május 02. 20:38
Inkább vetítették volna le az eredetit, tiszteletből, ha már annyira szeretik. Ezt egy szőke nővel elénekeltetni igen vicces-szivárványos. Wolt Katinak meg nem szabadott volna elénekelni. Van saját száma, ami remek!
fogas paduc
2023. december 19. 19:23
Ezt hallgassátok meg! https://www.youtube.com/watch?v=0BnWnfuFKig
tikkadt-szocske
2023. szeptember 03. 18:42
Ha a ezt a dalt áthangszerelték volna Wolf Kati hangjára, még talán jó is lehetett volna. De szinte teljesen meghagyták az eredeti kíséretet. Így viszont siralmas lett. Kár.
Bell & Sebastian
2023. szeptember 03. 08:47
Ez egy korai Presser-Adamis koprodukció, ami férfihangra lett kitalálva. Akár még jó is lehetne szimfonikus-rock átiratban, de ahhoz nem elég iskolázott a hangja és hiányzik belőle a lebegő magas hangja ellenpontozása. Kati próbálkozott sok mindennel, klasszikus rockban speciel nem jó. Azt el tudom képzelni, hogy a Queen -be jobban beleillett, ami szintén megpróbált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!