Azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld

2023. szeptember 25. 16:34

A Fidesznek semmi mondanivalója Budapest jövőjéről.

2023. szeptember 25. 16:34
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Olvasom, hogy elkezdték a főpolgármester-jelölti castingot is, elköltenek sok millió forintot kutatásokra, a minap egyik ismerősöm is belefutott egy ilyenbe. Kedvenc kérdésem:Ön szerint ki hibáztatható a rosszul parkoló autók miatt?

– a rosszul parkoló autók

– Karácsony

Újra mondom: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld. Mert nem a személlyel van bajom, hanem a rendszerrel, azzal a Budapest-ellenes rendszerrel, ami tagadja, pusztítja mindazt, ami Budapest számára érték: a szabadságot, a szolidaritást, a demokráciát, a sokszínűséget, a zöld elkötelezettséget. A jövőt. Megvédjük az értékeinket, megvédjük Budapestet.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2023. október 04. 20:10
Szüleid gyereket várták és te jöttél elő!!!!!!
ujujuj
2023. szeptember 26. 08:48
Eddig úgy néz ki, hogy nektek a mondanivalótok a buzipad, gyalogos Lánchíd, a karókkal telebaszott Üllői út, meg hogy "állami beruházást nem fogadunk el, de adjatok pízt". Akkor tudod mit? Ennél az is sokkal jobba, ha valakinek semmi mondanivalója nincs.
Jose
2023. szeptember 26. 07:43
Jó, ismerjük el, valamit mondania kell, ha újra főpolgi akar lenni. Csak hát a tények... A teljesítmény...
Hangillat
2023. szeptember 26. 05:28
Klisé-forradalmár, gyűlölet és szoli-zöld szeretet a városfő szabadság gagyija, a főváros orbáni támadás áldozata. Sofőr-vezette autós kalandjai jó minta autósoknak jogkövetésre a budi builder, fosőr-osztályú idegen test zárványról. Úttest alatti garázsépítés? Városvédő Pallas Athéné? Balfallosz tehénnek. A tEhéné a gatya ami neki úgy áll mint. Jól megfontoltan, megeurozva, Trianon lll pillantással teszi napi dekadens kötelezettségét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!