Csupán egyetlen kérdésem volna a Hócipő kolumnistájához

2023. szeptember 02. 14:09

Miként tud járkálni a fügefalevél???

2023. szeptember 02. 14:09
Hont András
Hont András
Facebook

„Magam is fojtott röhögéssel emlékeztem meg róla, hogy sokéves hányattatásából a baloldal (vagy annak egy része) azt a következtetést vonta le, hogy újból meg kell rendezni a Szárszói Találkozót. Csak éppen nem Szárszón, hanem a Margit-szigeten és SzázSzó néven. Parádé. 

Ám kiderült, hogy lehet csavarni a rekeszizmokon, mert ma Farkasházy Tivadar egy Népszava-publicisztikában jelentette be (mostmár elő fogok fizetni), hogy az eddigi hírekkel ellentétben ő ugyan nem szervez semmit, nem ad át semmiféle stafétát, és különben is reménytelen minden, amíg az ellenzékiek »nem tesznek rendet ahelyett, hogy a Tranzitra és Tusványosra járkálnak fügefalevélként«. Ujhelyi István azonmód cáfolta a szervezésre vonatkozó megjegyzéseket. Káprázatos.

Száz szó is kevés volna, hogy elmondjam, hogy az első pillanattól odáig, hogy a NER létéből arra jutottak, hogy ‘13-ban ismét meg kell szervezni Szárszót, miért káros és nevetséges az egész, így inkább hagyom. Csupán egyetlen kérdésem volna a Hócipő kolumnistájához, úgyis mint szavakkal foglalkozó emberhez. Miként tud járkálni a fügefalevél???”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. szeptember 03. 13:27
Orbán, a szárszói törzsvendég nélkül a Margit-szigeti SzázSzó Parádé semmit sem ér.
survivor
2023. szeptember 03. 13:01
starmind LIBERÁLIS ?
starmind
2023. szeptember 03. 11:38
A vitriolos hangú liberális Hont András jókat rugdal a sajátjaiba, és a fogatlan döglött vezéreibe. Öröm ezt látni, de ájuljunk el tőle: a geci, az geci marad.
Fed74
2023. szeptember 03. 09:24
Hont kutya! Te semmit mondó pávatáncos hülyegyerek! Nem is mondtad kutya, hogy Felcsútra jársz kannás borért szopni!!!! Te jellemtelen szardarab!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!