Ez történik, ha a másik nyakára megy az autópályán (VIDEÓ)

2023. szeptember 12. 08:53

Az M1-esen fedélzeti kamerával csípte el egy autós, ahogy előtte baleset történik. Nem mindennapi felvétel.

2023. szeptember 12. 08:53

Az Index arról ír, hogy nemrég az M1-es autópályán történt egy baleset: a Suzuki hátulról rohant bele a másik járműbe, az esetet a Budapesti Autósok egyik olvasójának a fedélzeti kamerája rögzítette még szeptember 9-én. 

„Az M1-es autópályán történt. Egy Mercedes X-class hátuljába belerohant egy ezüst Suzuki SX4. 

Szerintem a követési távolság be nem tartása miatt történt az eset. Ha be van tartva, akkor ez egy nyugodt, szép szombat lett volna a két félnek. Az én autómnak nem lett semmi baja. A fehér Mercedesen és az ezüst Suzukin kívül más autó nem sérült. Személy sérülésről nem tudok” – fűzte hozzá az esethez a videó készítője.

Jól kivehető, ahogy a Suzuki belemegy a másik autóba, de érdemes megfigyelni azt is, hogy 

a mellettük haladó autósnak milyen gyorsan kellett reagálnia, 

hogy a Suzuki ne csapódjon bele. 

Íme, a felvétel:

Nyitókép: Képernyőmentés, Youtube


 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. szeptember 15. 02:10
"kulszek szept. 12. 10:36 Útszűkületet jelez a tábla, tehát dugó várható, lassíts! A Mercis jól láthatta a dugót, mégsem kapcsolta fel a négysarkas vészvillogóját. Akkor ne csodálkozzon hogy néha belerohannak." Az 1:24-nél kezdődő részben az vehető ki, hogy igazából semmi nem indokolta Mercis fékezését vagy lassítását, úgy néz ki, hogy előtte szabad volt a sávja — ennek ellenére természetesen a hátulról belerohanó Suzukis nem tartotta be a biztonságos követési távolságot. Nem láttam a rendszámot, de a Merci nem egy vezetésre alkalmatlan ukrán menekülté volt? ;)
kulszek
2023. szeptember 12. 10:36
Útszűkületet jelez a tábla, tehát dugó várható, lassíts! A Mercis jól láthatta a dugót, mégsem kapcsolta fel a négysarkas vészvillogóját. Akkor ne csodálkozzon hogy néha belerohannak.
need-info
2023. szeptember 12. 10:09
Követési távolság be nem tartása és kurvára nem az utat figyelte. Csak a szokásos...
Phm045
2023. szeptember 12. 09:10
Faszparaszt. Tempimatolt valószínűleg. Annyira barom volt, hogy nem sz adaptívot használta..........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!