Játék közben dőlt a tévé egy másfél éves kisgyerekre Becskén, nem sikerült megmenteni az életét

2023. szeptember 23. 15:00

A mentők helikopterrel érkeztek a helyszínre, de tehetetlenek voltak.

2023. szeptember 23. 15:00

A Nógrád vármegyei hírportál szerint szeptember 17-én délután becskei otthonában egy kisgyermek játék közben magára rántotta a televíziót, ami olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

A munkatársaim mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan egy másfél éves gyermeket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba”

 – nyilatkozta a portálnak Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. A lap megkereste Agócs Pál polgármestert is, aki elmondta, hogy egy nagyon rendes családnál történt a tragédia.

A faluban mindenki ismeri őket, mindent megtettek a gyermekért, szeretetben nevelték. A falu lakói és az önkormányzat mindenben a segítségükre lesz ”

– hangsúlyozta a polgármester.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. október 04. 22:19
a TV olyan, mit az alkohol. Öl és butit.
NorthernOutlaw
2023. szeptember 24. 01:49
Szegény szülők :(
szintetikus
2023. szeptember 23. 17:13
Nem mindenki jó szülő
Ergit
2023. szeptember 23. 15:44
Nem béntani akarom a szülőket, de mit játszott a másfél éves gyerek, hogy tv kellett hozzá?? Meghúzta a kábelt és így esett rá?? Valami nem kerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!