Szelfizés közben vesztette életét a magyar fitnesztréner Jordániában

2023. szeptember 26. 15:43

A tréner egy hegymászó csoport kísérőjeként utazott ki a közel-keleti országba.

2023. szeptember 26. 15:43

Egy fénykép készítése közben csúszott meg és zuhant a mélybe egy szikláról egy magyar fitnesztréner Jordániában – számolt be a Blikk

Kozma Zsuzsanna „Fittmóka” néven építette a karrierjét, melyben minden korosztálynak tartott tornákat, óvodásoktól idősekig. A lap egy ismerősétől megtudta, hogy a tréner egy hegymászó csoport kísérőjeként utazott ki Jordániába. A csoport tagjai azonban hétfőn egyedül hagyták őt, biztosítás nélkül, ekkor történt a tragédia.

A nő állítólag felmászott egy sziklára, ahol leült, hogy egy szelfit készítsen, ám amikor felállt, megcsúszott a lába, és már nem tudott időben megkapaszkodni, így a mélybe zuhant – ismertette a Blikk.

Nyitókép illuszráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2023. szeptember 26. 23:47
Van ilyen. Másokat meg munka közben ér baleset.
Kybon
2023. szeptember 26. 23:20
Mindannyiunkkal előfordul, hogy nagy elánnal (egóval...) csinálunk valamit, aztán nagy ostobán nézünk. Az a jobb, ha ez utóbbit élve sikerül. Mert (szerencsés esetben!) ebből lesz a változtatásra kényszerítő tapasztalat.
Jack Reynor
2023. szeptember 26. 20:17
Részvétem. A cím kattintásvadász ez nem szelfibaleset, hanem normál baleset.
Ergit
2023. szeptember 26. 19:51
Ez a szelfizés számtalan ember halálát okozta már. Felelőtlensége családjának okozott fájdalmat!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!