Tesla helyett a meddőségkezelésről

2023. szeptember 27. 13:55

Örömmel találkoznék én is a köztársasági elnök asszonnyal a dörgicsei Kaáli Autó Motor Múzeumomban.

2023. szeptember 27. 13:55
Kaáli Nagy Géza
MTI-OS

„Szívesen részt vettem volna ezen a Csúcson, hiszen mindig szívemen viseltem a magyar demográfia sorsát, de ha már nem kaptam meghívást a rendezvényre, örömmel találkoznék én is a köztársasági elnök asszonnyal a dörgicsei Kaáli Autó Motor Múzeumomban. 

Itt ugyan Teslák nincsenek kiállítva, de sok más világritkaság megtekintése mellett beszélgethetnénk a hazai meddőségkezelésről, és annak demográfiai jelentőségéről

Ebben a témában régi szövetségese vagyok Magyarországnak, amelynek elismeréseként egy korábbi államfő Elnöki Aranyérem kitüntetésben részesített.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2023. szeptember 28. 13:27
Újabb sértett ember…, Azt hiszi, hogy a kormány nincs tisztában a demográfiai kihívással? Tegnapi hír, hogy növelik a meddőségi centrumok számát. Jelentkezik munkára vagy magánklinikát szeretne állami támogatással? Hány éves is amúgy? Vicces jelenség amúgy amikor a nyugdíjas meg van győződve arról, hogy a visszavonulása után összedől a világ.
onkeltom
2023. szeptember 28. 11:28
Aki ismeri Kaáli professzor munkásságát, az biztos egyetért azzal, hogy tényleg meghívhatták volna.
Héja
2023. szeptember 28. 09:03
Kálinak igaza van. Ennyi.
KBA98
2023. szeptember 27. 16:48
Mi a baj a Teslával? A kettő hogy jön össze?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!