Ma már nem lesz jobb

2023. október 30. 18:00

A hirtelenfideszes taktikaifradista Gáspár Győző őrjöngve tesz feljelentést amiatt, hogy valaki lapatkányozta.

2023. október 30. 18:00
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„A hirtelenfideszes taktikaifradista Gáspár Győző őrjöngve tesz feljelentést amiatt, hogy valaki lapatkányozta, amiért ő előtte büszkén lemajmozott másokat.

Ma már nem lesz jobb.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Olvasói fotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Misi63
2023. október 31. 11:07
Lattmann te mindig is gyökér voltál!
Ez D-dúr és e-moll
2023. október 31. 10:52
"magyar demokrata ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. október 30. 18:55 Kíváncsi lennék a baloldal pályaívére is!" A baloldal pályaíve érdekelje a baloldalt. Téged megnyugtat, ha elönti a lakásodat a mocsok, hogy a szomszédban, már a patkányok az urak?
papalimapapa
2023. október 31. 10:03
Irritál engem ez a nagypofájú, tehetségtelen, köztörvényes büdös cigány meg az ótvaros famíliája. Azokat kéne pofán vágni, akik ezeket felépítették és a mai napig provokálják vele a médián keresztül a jobbérzésűeket. Én ezektől hányok. Persze vannak még ilyesfélék, de ezek a leggusztustalanabban közül valók. De azt azért ne feledjük Lattmann, hogy TI VOLTATOK a Hitsorosai, akik ezt a szemetet kitaláltátok, összgyúrtártok és évtizedekik toltátok az RTL Klubon bele a képünkbe.A mai napig levakarhatatlanul másznak a képünkbe. Most köpködöd a saját kreálmányotokat. Sáros vagy Lattmann, nem kicsit nagyon. Úgyhogy a saját tükörképedek köpködöd. De ez rendjén is van. Gyökér!
nyugalom
2023. október 31. 09:50
Milyen dk-s baberokra szamit ez a 00?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!