Kiverte a biztosítékot a világhírű cigányzenészeknél Pikó András

2023. október 02. 12:27

Fehér István hegedűművés gyalázatosnak és tragikusnak nevezte a a józsefvárosi helyzetet.

2023. október 02. 12:27

Megalázva érzik magukat a világhírű cigányzenészek rokonai. Józsefváros polgármestere ugyanis egy mobilvécét helyezett ki a Muzsikus Cigányok Parkja mellé. Pikó András lépése akkora felháborodást váltott ki, hogy az utcára mentek a zenészek, akik nemcsak önmagukért szólaltak fel, hanem az egész kerületért – írta meg a Metropol.

„Mi, zenészek, amikor a világot jártuk, megtettünk mindent, hogy Magyarországnak és a cigányságnak elismerést szerezzünk. Azt hiszem, ez eredményes is volt, illetve az, mind a mai napig. És akkor tényleg ezt érdemeljük?” – tette fel a kérdést Fehér István hegedűművész a Muzsikus Cigányok Parkjában.

„Ami itt történik, az gyalázat”

Ami itt történik, az gyalázat. Akkor, amikor a zenésztársam azt látja, hogy a nagypapája vagy az édesapja vagy a nagybátyja emlékműve mellett emberi vizelet és az ürülék folyik, akkor az tragikus!” – mondta Fehér István.

Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2023. október 02. 18:20
MI történt? Odaszart a Fidelitas, a cigányok meg rasszistáznak? A Metropol meg sivalkodik. Egyébként konkrét hazugság az egész, a legaljasabb fajtából, sokan pont az ilyen förtelmes hazudozás miatt utálják a cigányokat. Mindennap jár ott a közterület és a takarítók. Az emlékmű pedig tiszta. Ha nem, azt leginkább éppen a cigányok viselkedésre nem képes rétegei szarják össze, a kutyások nem, mert 10 méterre van a kifutó, amit meg rendszeresen cserélnek és takarítanak. A Metropol meg csak önti a pofátlan hazugságokat, a kamu sivalkodást. Az ember a saját szemével látja.... Milyen jó lesz majd, amikor lest két millió a nyolcmillióból...
kobi40
2023. október 02. 16:20
Itt az idő, hogy elhúzzák Niedermüller és Pikó nótáját!
szintetikus
2023. október 02. 14:45
Én azért szorosabbra fogom a pénztárcám, ha ezek húzzák a közelemben a nótát. :DD
Kormánypárti2
2023. október 02. 14:12
"Ergit 2023. október 02. 13:13 Ebből is látszik, hogy a libsik gyűlölik is mindig gyűlölni is fogják a cigányokat, de állandóan minket gyanúsítanak gyűlölettel." Sőt! A buzit, zsidót, feketét, ázsiait is gyűlölik, pedig az első kettőből közöttük van a legtöbb. De ők tulajdonképpen egymást is gyűlölik, sőt még magukat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!