Meglepetés! Fekete-Győr Karikó Nobel-díja kapcsán is csak orbánozni tud

2023. október 02. 16:56

Egyetlen lehetőséget sem szalaszt el a momentumos politikus.

2023. október 02. 16:56

Hétfőn derült ki, hogy Karikó Katalin nyerte a Nobel-díjat. Azóta már Karikó Katalin is megszólalt.

„A Momentum alapítói ahhoz az új Európa-nemzedékhez tartoznak, amelynek tagjai közül nagyon sokan az Orbán-rendszer helyett már a külföldi tanulást, oktatást, munkát választották” – ezt már Fekete-Győr András írta a Facebook-oldalán.

A momentumos politikus Karikó Katalin életútját párhuzamba állította a mai emberek „vélt” helyzetével.

Mint a korábbi világok és a mai rendszer kárvallottjai, ő is nyugaton kereste a boldogulást”

– fogalmazott.

„Holnaptól viszont azon kell dolgoznunk, hogy véget vessünk az immár évszázados átoknak, ami miatt e kincseink szinte soha nem Magyarországon ragyognak fel” – foglalta össze a véleményét Fekete-Győr András.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cséfy
2023. október 09. 22:26
Jobb lenne, ha Te nem itt ragyognál fel, ha lehet...!
jan36
2023. október 04. 10:41
Ez az észkombájn többször is külföldi ösztöndíjakkal a művelt nyugaton tanult. Vagy - legalábbis - tanították. Azért bírta kimondani, hogy a "napelem mini atomreaktor", illetve lezuhanyozta az elektromos rollerét. Testgyakorlást is taníthattak néki, ezért tudta úgy ejteni a füstgyertyát a rendőrökre, mintha dobta volna. most mondhatjátok, hogy jogra és politológiára oktatták... nem fizikára. A színvonalas oktatás ott csapódott le, hogy ez az edzettgörény szemrebbenés nélkül betört az Origo magánterületére. Közérdekre hivatkozva. Ott a másik agyas. Az "államférfi". A tanulmányaiból és Indiai munkásságából csak az csapódott le, hogy "az elektromos autók nem csak akkumulárorral működnek." Hát még mivel, te nagyokos? Teveszarral, lepkefinggal?
jan36
2023. október 04. 10:41
A momentumos női ágat nem is említeném... A külföldi tanulmányútjaik sikerült elsajátítani a pályázati visszaéléseket, a direkt hazaárulást. Csak azt nem értem, ha annyival jobb külföldön, mi a fenéért nem maradtak ott? Még, tán, Nobel-díjra is jelölték volna őket. Amilyen nagy tudósok...
Agricola
2023. október 03. 14:47
Mint a korábbi világok és a mai rendszer kárvallottjai, ő is nyugaton kereste a boldogulást” – fogalmazott FeGyőr. Nem a fecske hozza el a tavaszt, hanem a tavasz a fecskét. Jó példa erre Vernher von Braun története, aki a rakétatechnika terén nagyot alkothatott, de nem hazájában, Németországban, hanem az USA-ban, ahol döntő szerepe volt a Saturn rakéta megalkotásában, amelyik képes volt űrhajósokat eljuttatni a Holdra. Ha hazájában Németországban marad, nem lett volna lehetősége arra, hogy kihozza magából az optimumot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!