Mindannyiunk szégyene

2023. október 27. 15:28

Az ember nehezen tud higgadt maradni, annak a mélyen embertelen, minden keresztény értékkel gyökeresen szemben álló, durván megbélyegző propaganda láttán, amit a Fidesz folytat.

2023. október 27. 15:28
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„Az ember néha azt gondolja (reméli), ennél már nincsen lejjebb. A politikai kultúra ebben az országban olyan szintre süllyedt, amit nem lehet már alulmúlni, ami már mindannyiunk szégyene. Aztán amikor közelednek a választások, akkor kiderül, dehogynem lehet. Ott, ahol nincsenek érvek, nem marad más, mint a gyűlölködés, a gyűlöletkeltés, az emberi méltóság sárba tiprása. A legújabb példa a kormánypárt, a kormánypárti média hajléktalansággal kapcsolatos kampánya. 

És ez nemcsak Józsefvárosra, hanem az egész fővárosra vonatkozik. 

Az ember nehezen tud higgadt maradni, annak a mélyen embertelen, minden keresztény értékkel gyökeresen szemben álló, durván megbélyegző propaganda láttán, amit a Fidesz folytat legkiszolgáltatottabb, tragikus körülmények között élő honfitársaink kárára. Ne legyenek illúzióink a kampány aljasságát illetően. A Fidesz tudatosan korbácsolja fel a hajléktalanellenes hangulatot, hogy ebből kovácsoljon politikai tőkét. Kérdezem a történelmi egyházakat, nem érzik úgy, hogy fel kellene emelni a hangjukat hajléktalan embertársaink érdekében; nem érzik úgy, hogy ez a kampány durván sérti a krisztusi tanítást; nem érzik úgy, hogy ki kellene állniuk Iványi Gábor és egyháza mellett?”

Nyitókép: Srdjanns74

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sober
2023. október 29. 07:22
te nagyon nagyon hülye, ez semmivel nem másabb mint a világon bárhol! menj csak el az amerikai nagyvárosokba! nem fogsz hinni a szemednek! küönben meg abban a hülye kerületben ahol megválasztottak teszel valamit az ügy érdekében? te nagyon hülye dk-s barom! olyan hülye és sunyi görény vagy mint a haverjaid! hülye lipsi kummunista
valerian-0
2023. október 28. 22:07
Hogy is nyilatkozott pocok-elvtárs még nem is olyan rég... "A hetero, keresztény fehér ember rémísztö képzödmény" Ennyi is sok erröl a patkányról.
tapir32
2023. október 28. 12:54
Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan ember az, aki nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. ... egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit." Gyurcsány F. már bizonyította az alkalmatlanságát. Éretlen, felelőtlen ember! Súlyos kihívásokkal küzd az, akinek egy ilyen alak elfogadható. Akik, egy ilyen alakkal egy gyékényen árulnak, azoknak ugyan olyan rohadt a portékája, mint az övé. Aki kutyával fekszik, bolhával kel.
Roadkill
2023. október 28. 12:20
mondja a fő gyűlöletkeltő magyargyúlölő aljabolsizsidó, szégyen, hogy ilyen lény szívja szép magyar hazám levegőjét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!