Na mi van, Guy, te ócska, szemét kis szarjankó?

2023. október 24. 16:49

Az LNG bizniszbe fulladt az amúgy is tetszhalott becsületed?

2023. október 24. 16:49
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Na mi van, Guy, te ócska, szemét kis szarjankó? Az LNG bizniszbe fulladt az amúgy is tetszhalott becsületed?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: WIKTOR SZYMANOWICZ / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2023. október 26. 06:54
Egy hajléktalan különbül néz ki.
Palatin
2023. október 25. 15:14
A balga belga... Ne higgyetek az uniónak. Lehet, hogy ideadják a pénzt, hogy leszereljék a magyar vétot és Ukrajnának kifizethessék a milliárdokat. Aztán majd kitalálnak valami ürügyet és a mi pénzünket megint zárolják. Az unió vezetése egy rablóbanda. Verhofstadt, ez hátborzongató optikáju fogtündér, a legocsmányabbak közé tartozik. No to a Verhofstadt-style Europe, - thrashing in the fishing nets of the USA -, Yes to a strong Europe of strong nations, for which Orbán is fighting. Verhofstadt egy vérszomjas globál-náci. Ismerjük fel, hogy az unió Magyarország megtöréséhez mindent meg fog próbálni. Eddig a pénzek megvonásával próbálkoztak, de most a migriációval az egész magyar társadalomat akarják szétrohasztani. Bármit tesz az unió, azt Magyarország tönkretételéért teszi. Az ország teljes összezárására, van szükség. Ez az egyetlen kiút. Azon kell elgondolkodnunk, hogy ezt az átkos gyurcsányista áruló bandát, - külsö ellenségeink belsö támogatóit -, hogyan lehet kikapcsolni.
Palatin
2023. október 25. 15:12
Orbánra nemcsak Magyarországon lesz nagy szükség, hanem egész Európában. Eltüntek a világítótornyok nyugaton. Van der Leyen, Weber, Verhofstadt stb. ilyen seggfejekre van bízva Európa jövöje? A Sargentini-féle poshadt, elgombásodott, büzös klima lengi be az egész intézményt. ORBÁNRA ÓRIÁSI SZÜKSÉG LESZ EURÓPÁBAN, MERT Ö TUDJA EGYEDÜL, HOGY MERRE LENNE ELÖRE. Most szidják, de majd követni fogják. Ö az egyetlen, aki tudja, hogyan lehet megmenteni a kontinenst. Európa jövöje azon múlik, hogy ezt Brüsszel felismeri-e. Az unió vezetésének legalább 50-60%-a ócska, harácsoló áruló Von der Leyen, akit magát is a gyanú árnyéka leng körül minden oldalról, csak a libernyákokat képviseli az únióban. Az unióra a legnagyobb veszélyt von der Leyen jelenti, akinek semmiféle áttekintése nincs a világpolitikai olyamatokról, tudatlanságában, túlpörget mindent, egy szabályos ámokfutásba kezdett. Az unió főnöke is csak úgy lett, hogy a két ellentábor nem tudott megegyezni, így megállapodtak egy senkiben
Palatin
2023. október 25. 15:10
Verhofstadt is not only a political disaster, but also a repulsive human phenomenon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!