Nem biztos, hogy megéri autópályázni szombaton

2023. október 14. 12:25

Balesetek és útfelújítások akadályozzák a közlekedést.

2023. október 14. 12:25
null

Balesetek és különböző munkálatok miatt torlódik a forgalom több autópályán; az M5-ösön egy korábbi karambol miatt Hernád térségében öt kilométeres a torlódás, mint ahogy az M1-es komáromi szakaszán is – közölte az Útinform szombat délelőtt a honlapján.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 48-as kilométernél korábban egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. Az Örkény-Albertirsa csomópont után a lezárás feloldásával újra járható az autópálya, a torlódás feloszlóban van.

Az M1-es Budapest felé vezető oldalán, a komáromi szakaszon új terelést építenek ki. A 88-as és a 81-es kilométer között csak a leállósáv járható, öt kilométeres a torlódás. Az M3-as autópályán Budapest felé, Hatvan térségében az 50-es és az 54-es kilométer között kiépített terelést bontják el, emiatt három kilométeres a torlódás. Vásárosnamény felé, a Rétaljai pihenőnél egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze, a forgalom egy sávon újra megindult.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. október 14. 14:10
A Könyves Kálmánon is ez van.
Tapeino
2023. október 14. 12:40
Ja és, hol van az "ezt nem fogja elhinni" vagy "hoppá"????
Tapeino
2023. október 14. 12:39
A magyar nyelvben van olyan kifejezés, hogy "autópályázni"??????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!