Szalai Vivien és Erős Antónia egyszerre az ELLE címlapján

2023. október 13. 09:40

A magazin a médiában meghatározó nőknek szentelte a különszámát.

2023. október 13. 09:40
Szalai Vivien

Tematikus Business különszámmal jelentkezett az ELLE magazin: ezúttal a magyar médiában meghatározó nőket mutatnak be. A lapszám többféle címlappal jelent meg: Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, Erős Antónia, az RTL híradósa, valamint Szabados Ágnes műsorvezető, könyvesbolt-tulajdonos szerepel a címoldalakon.

„Egy nő, akinek az arca egyet jelent a magyarországi híradózással. Egy nő, aki a háttérben zajló munkafolyamatok megkerülhetetlen szereplője. Egy nő, aki maga mögött hagyta a newsroomot és egy új platformra lépett. Három különböző személyiség, három különböző szemlélet, három különböző küldetés. A híreken túl azonban még valami összeköti őket: mindannyian a saját területük emblematikus figurái” – írja a lap az interjúalanyokról.

Megírtuk, az elmúlt időszakban a TV2 jócskán beelőzte nézettségben a rivális RTL-t, ebben a hírműsoroknak is komoly szerepük lehetett.

Ezt is ajánljuk a témában

Az interjúban Szalai Vivien beszélt egyebek mellett arról, már egész kiskorában nagy karrierre vágyott, de mint fogalmaz, nem karrieristának, hanem céltudatosnak és ambiciózusnak tartja magát. Mint fogalmaz: „Én a tömeghez értek. Nem vágónak jelentkeztem a TV2-be, és nem is jelentkeztem, hanem engem kerestek meg. Anyagot vágni nem tudtam, amikor idekerültem, ahhoz viszont értek, milyen struktúrát kell felállítani, hogyan kövessék egymást a hírek, vagy milyen hosszú riportokat kell csinálni ahhoz, hogy a tömegek izlését kiszolgáljuk. 

A nézettség is azt igazolja, hogy ezt jól csinálom.”

Szalai kitért a beszélgetésben arra is, hisz benne, hogy az „embernek legyenek álmai, tegyen meg azokért mindent, de ezek legyenek reáliasak”. Elmondta, a Story magazin főszerkesztése után, hét éve mondott igent a TV2-nek, az eredmények pedig szerencsére nagyon jók.

Az ELLE legutóbbi, egy évvel ezelőtti Business különszámában Hosszú Katinka olimpikonunk szerepelt, aki leginkább az üzletasszonyos arcát mutatta meg és vállalkozásáról beszélt a lapnak.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a magazin szeptemberi száma nagy port kavart, abban ugyanis két meleg férfi és egy kislány szerepelt a címlapon, a „Born From Love”, azaz Szerelemből született felirattal.  

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképünkön Szalai Vivien, fotó: Mandiner-archiv

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 15. 12:59
Plasztik Vivi a karmelitából? 😂😂😂
orokkuruc-2
2023. október 13. 14:20
Szalai Vivien és Erős Antónia egyszerre ELL-E ?
Fegyenc8
2023. október 13. 12:56
Kik ezek amúgy?
Genusnextgen
2023. október 13. 12:47
"Én a tömeghez értek." Mármint ennyi faszt kellett megcibálnod lotyó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!