Ukrajna fegyveres támogatása mellett kampányol Nagy Zsolt (VIDEÓ)

2023. október 04. 13:37

„Pacifista vagyok” – mondja a videóban a színész.

2023. október 04. 13:37

„Pacifista vagyok” – mondja Nagy Zsolt színész abban a videóban, amelyben az ukrán hadsereg fegyverekkel való támogatása mellett kampányol. A színész a cseh védelmi minisztérium és a prágai ukrán nagykövetség közös adománygyűjtő projektjéhez csatlakozott.

„Hiszek abban, hogy mindenkinek joga van megvédeni a szülőhazáját, a szabadságát és a szeretteit. Ha virágokkal lehetne békét teremteni, akkor virágokra gyűjtenék” – mondta Nagy Zsolt a kampányvideóban.

Ezt is ajánljuk a témában

A Telex azt írja, az eddig beérkezett felajánlásoknak köszönhetően már közel 10 milliárd forint értékű eszközt „sikerült az ukrán védekezéshez biztosítani”. Hozzáteszik: „a hozzájárulók kérésre számlát is kapnak az adományukról, így a gyűjtés gyakorlatilag nem különbözik attól, mintha uniós humanitárius segélyre adakozna valaki”.

Frissítés!

Bár a portálon támogatóként tüntetik fel a Portfoliót is, portálunknak cáfolták ezt. Később a Telex egyik munkatársa jelezte a Mandinernek, ők sincsenek a támogatók között, hiába szerepelt ez a honlapon. Korábban mellettük a Forbes és a Bloomberg is ott volt a www.fegyvereketukrajnanak.cz támogatójaként, ám az ő logójuk is lekerült mostanra a weboldalról. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 11. 00:46
Mindig ezek a frusztrált rosszarcú, gyurcsányista uszítók... pfuj...
Lakat1983
2023. október 07. 19:31
Ezt a faszt! :-D
Welszibard
2023. október 06. 08:41
És cserébe nem kérne semmit? Például az 1000 éve őshonos kárpátaljai magyarság nemzetiségi jogainak helyreállítását? Igaz, ez az Európai Unió korlátolt globalistáinak sem fontos. Ilyen córesz az, amikor két hitehagyott ábrahámi ivadék egymást támogatja.
B_kanya
2023. október 05. 12:01
"Bastyaelvtars 2023. október 04. 18:44 . Éppen eggyel több mint amit ti tesztek értük a szar "békepárti" szövegekkel " A háborúpárti bástyacsótány az utolsó fuckránig akar harcolni a monsanto földjeiért. De már az amcsik lemondtak róla, szegényített uránnal és lejárt szavatosságú kazettás lőszerrel vetették be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!