Az RTL örömmel dolgozik együtt a drogkereskedelem miatt elítélt Árpa Attilával

2023. november 17. 14:21

Nem vet fel erkölcsi aggályokat a jogerős ítélet, cserébe „kitömték a botrányszínészt egy zsíros melóval”.

2023. november 17. 14:21

A Mandiner megkereste az RTL Klubot annak kapcsán, hogy Árpa Attilával a jövőbeli közös munka nem vet-e fel erkölcsi, etikai aggályokat annak fényében, hogy a színészt az elsőfokon eljáró bíróság után most másodfokon is, jogerősen elítélték kábítószer fogyasztásért és kereskedelemért. 

A csatorna szerint nem aggályos a dolog.

Mint a Mandinernek pénteken küldött válaszukban fogalmaztak, „Árpa Attila 2019-es ügye nincs és nem volt hatással a jelenleg futó Sztárbox, illetve a november 20-án adásba kerülő Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorainkban való közreműködésére”.

Így hát a csatornánál nincs gond azzal, hogy Árpát kábítószer-kereskedelem bűntettében mondták ki bűnösnek másodfokon, a celeb pedig 1 év 8 hónap végrehajtásban 2 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést kapott.

A celebet sem különösebben érdekli a dolog, ő így nyilatkozott a Borsnak: „5 év után lezártak egy ügyet, és nem lesz priuszom, engem ennyi érdekel. A többi nem. A pénzbüntetést pedig elengedték”.

Ezt is ajánljuk a témában

Az RTL esete a baloldali felelősségvállalással

Miközben a Nemzetiben történt szomorú baleset miatt azonnal lemondott az igazgató, az RTL-nél zsíros melóval tömik ki az elítélt botrányszínészt. Erkölcsi fölény, merre vagy? Bokor Gábor írása.

Nyitókép: Facebook

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. november 17. 18:50
Tipikus. A bűnözőket sztárolják. Ld. viszkis köcsög.
google-2
2023. november 17. 18:38
Minél nagyobb a priuszod, az ellenzéknek annál inkább bejössz. Lopnak, csalnak, hazudnak - ez köti össze őket. No meg az adományos ládikó.
files32
2023. november 17. 16:26
Stohl András börtönbe megy A színész-műsorvezetőt 2011-ben súlyos testi sérülést okozó, ittasan elkövetett járművezetés miatt ítéltek el, a vérében az alkohol mellett drogot is találtak.
bölcsuhú
2023. november 17. 16:24
Már csak NE kiütéséért is amnesztia járna Árpának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!