Összeveszhetett a Klubrádióval, búcsút intett a médiumnak Gábor György

2023. november 19. 20:39

„Máshogy alakultak a dolgok, nem a megbeszéltek szerint, épp ellenkezőleg” – írta a filozófus.

2023. november 19. 20:39

„Az utóbbi időben több kommentben kérdeztek rá az olvasóim, hogy miért írok oly keveset a Klubrádió Szabadság Klub című rovatába. Valaki meg is állapította, hogy már csak hetente egyszer jelenik meg ott publicisztikám”fogalmazott vasárnap esti bejegyzésében Gábor György.

A filozófus kifejtette, a Klubrádió egy évvel ezelőtt  biztosított lehetőséget neki arra, hogy egy újonnan indított rovatba rendszeresen publikáljon.

Hálás voltam ezért, s hosszú időn át kimondottan sok anyagot küldtem el a Szabadság Klub számára. 

Aztán máshogy alakultak a dolgok, nem a megbeszéltek szerint, épp ellenkezőleg, s mintha teljesen más irányt vett volna az a valami, amit az elején kigondoltunk, s amiben megállapodtunk” – jegyezte meg Gábor György.

Posztja végén hangsúlyozta: „mostantól ne keressék (ne keressétek) hát az írásaimat a Szabadság Klub felületén. Köszönet a Klubrádiónak az eddigiekért, s további sok sikert az ott dolgozó barátaimnak, ismerőseimnek!”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. december 09. 10:51
Szar zsidó már a fajtájának sem kell....
alexandrosz-2
2023. november 20. 19:22
Nekem már csak egy KV kell! Nincs annál kellemesebb, mint amikor a zsidó bassza át a zsidót, a zsidót rabolja ki a zsidó. Hajrá! Mindent bele!
Roadkill
2023. november 20. 12:20
zsidó belháború?
Syr Wullam
2023. november 20. 10:34
Már most fájóan hiányzik! Ja, nem ide. :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!