Csak kinyilvánít és kész, ahogy azt a baloldali sajtóban szokták, ha a szélsőjobbról van szó

2023. november 02. 18:34

Nekik elég ugyanis kijelenteni, hogy a szélsőjobb terrorista, úgy ahogy van, és alá sem kell támasztani semmit semmivel.

2023. november 02. 18:34
Joe Biden és kormánya számára is váratlan volt a nagy békecsinálás után a Hamász terrorakciója - képünkön néhány terrorista
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Facebook

„Batka Zoltán a Népszava Online felületén fejtegette, hogy a migráció jelenségének semmi köze az európai terrorizmushoz.

Nem tudom, Batka olvasgatja-e a saját lapját. Amennyiben, nem úgy ajánlom figyelmébe például Salah Abdeslam történetét. Legyen, olvassa el a Népszava Online oldalán.

Persze nem hagyta ki az alkalmat emberünk, hogy jó szélsőbaloshoz méltóan szélsőjobbozzon egyet. Csak úgy a levegőbe felböfögve, bármilyen releváns információ közlése nélkül. Nekik elég ugyanis kijelenteni, hogy a szélsőjobb terrorista, úgy ahogy van, és alá sem kell támasztani semmit semmivel.

Csak kinyilvánít és kész, ahogy azt a baloldali sajtóban szokták, ha a szélsőjobbról van szó.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Batka Zoltán

Népszava

Idézőjel

Terroristák eddig kizárólag hófehér bőrű, szélsőjobboldali, fehér felsőbbrendűséget hirdető magyarokból lettek.

Nyitókép: MAJDI FATHI / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Doktor Doktorovics
2023. november 02. 19:48
batka egy fizetett provokátor, nyilvánvalóan ezzel a küldetéssel érkezett a nyilvánosságba egyébként teljesen önazonos a szerepe, láthatólag élvezi is
Tommaso
2023. november 02. 19:45
catalina11 egy másik, mai cikk alatt azon örvendezik, hogy Orbán találkozott a HAMASZ ( tömeggyilkosságá)-t nyiltan dicsőitő török elnökkel. Ami hazánk lejáratása. S mivel catalina11-nek ez teszik, kizárt hogy ő magyar lenne. Ha netán mégis az, akkor hazaáruló féreg.
ghelmddfd
2023. november 02. 19:33
szélsőjobb terrorista, úgy ahogy van, és alá sem kell támasztani semmit semmivel. ------------------- 1. Az alá hang odá volna, vagy túl, nem támaszt, hanem rekk, nem semmi, hanem nenna magyarul. 2. Szélsőjobb? Azok is parlamentaristák? Úgy libcsik. Nem rakem ezt a hangot. Na szélsőjobb az nem, hisz azok libcsik, de inkább a nácik, az ősmagyarok, a primitívek? Igen, én az vagyem, éshát...de amúgy a libernyáksmasszer a terrorista. Hát, hát, volt úgy Györkös, Baumann Petike merítésje, a jó kis monstani robbantás... éshát.... Muhaha!
llnnhegyi
2023. november 02. 19:27
Passz! Ócska libbcsikommcsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!