Feljelentették a vörös festékkel rongáló momentumos politikust (VIDEÓ)

2023. november 06. 06:48

A politikus az 1956-os forradalom leverésének évfordulóját felhasználva hajtotta végre az akciót.

2023. november 06. 06:48
null

A XVII. kerület polgármestere feljelentést tett a Momentum politikusa, Gergely Bálint ellen, miután vörös festékkel leöntötte a Fidesz-iroda lépcsőjét. Horváth Tamás polgármester, elmondta, hogy Gergely Bálint, aki a kerületi vagyongazdálkodási bizottság tagja, tisztségére nézve méltatlanná vált a tettével – írja a Magyar Nemzet.

A Momentum politikusa az 1956-os forradalom leverésének évfordulóját felhasználva hajtotta végre az akciót.  „Úgy tűnik, hogy ők egyetértenek a putyini Oroszország narratívájával, miszerint a magyar szabadságharcosok fasiszták voltak. Mi, rákosmenti momentumosok úgy gondoljuk, ezen a napon hősök vére folyt és nem fasisztáké. Szeretnénk egy kicsit emlékeztetni a nézőket” – jelentette ki a momentumos politikus.

Nem ez volt a Momentum első ilyen akciója. Október 23-án ugyancsak vérvörös festéket használtak, amikor leöntötték a Karmelita kolostor kordonjait. A Fidesz XVII. kerületi polgármestere felháborodottan reagált a mostani eseményre, és feljelentést tett.

Gergely Bálint tagja a vagyongazdálkodási bizottságnak az önkormányzatnál, ezért is felháborító, mert önkormányzati vagyont rongált meg. Úgyhogy kezdeményezni fogom a bizottságból való kivételét az ellenzéki frakciónál, hiszen nem méltó rá, hogy a vagyongazdálkodási bizottság tagja legyen

– közölte Rákosmente polgármestere.

A rongálásról készült felvételt itt tekintheti meg: 
 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. november 06. 13:05
Csak egy jelentéktelen momentum az egész élete...
Ergit
2023. november 06. 11:17
Bálintka milyen nőies beállással fotóztatta magát!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
nyugalom
2023. november 06. 10:40
Keretik feltakaríttatni vele!
hátakkor
2023. november 06. 10:20
A törvény mindenkire egyaránt vonatkozik. Kommunistákra tízszeresen százszorosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!