Karácsony Gergely eddig is és ezután is számíthat a Momentumra

2023. november 30. 12:29

Budapestet megőrizzük szabad városnak.

2023. november 30. 12:29
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Budapest szabad város, és szabad is marad. Ezért a Momentum Karácsony Gergelyt támogatja a jövő évi önkormányzati választáson. A Momentum progresszív, szabadelvű párt, a számunkra fontos liberális és zöld értékeket pedig Karácsony Gergely főpolgármesterként hitelesen képviseli. 

Nem véletlenül fogalmazott úgy Karácsony Gergely a mai bejelentésünk kapcsán, hogy a támogatás a részéről is kölcsönös, hiszen a Momentum a legtöbb stratégiai kérdésben egy kicsit közelebb állt a főpolgármesteri akarathoz, mint más pártok. 

Karácsony Gergely eddig is és ezután is számíthat a Momentumra abban, hogy Budapestet megőrizzük szabad városnak, és folytassuk egy 21. századi, zöld és mindenki számára élhető város építését.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. december 02. 13:32
GYURCSÁNY, és az INASA amúgy NEM JUT messzire azzal, hogy a MOMENTUMRA számíthatnak!
gyaloggos
2023. december 02. 13:30
BUDAPEST GÚZSBA KÖTVE, dehogy szabad város!
OneiroNauta
2023. december 01. 18:28
"a számunkra fontos liberális és zöld értékeket" :D Ha voltak is ilyenek, nem ti képviselitek azokat, az biztos.
tapir32
2023. december 01. 17:55
Domáth Anna figyelmébe! A liberális eszmék leépítik az agyat! A regény olvasás növeli a szociális érzékenységet és az empátiát. Olvass! A Korán is ezt parancsolja! Korán 96. szúra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!