Magyar Nemzet: Magyarország ellen lobbizott Brüsszelben Karácsony embere

2023. november 26. 09:33

A lap szerint Tordai Csaba több sikeres alkotmányjogi panaszt készített elő a magyar állam elleni strasbourgi pereskedések kapcsán.

2023. november 26. 09:33

A Magyar Nemzet vasárnap megjelent cikkében azt írja: Tordai Csaba, aki a Karácsony Gergely által alapított 99 Mozgalom bűncselekménygyanús adománygyűjtése kapcsán került a hatóságok célkeresztjébe, Brüsszelben lobbizhatott a magyar érdekek ellen. A lap szerint a főpolgármester jogi főtanácsadója 

visszatérő vendége a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok, valamint a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) rendezvényeinek, 

amelyeken a „jogvédők” általában a konzervatív, nemzeti alapon álló magyar kormányzatot támadják a balliberális agenda alapján. 

Ezt is ajánljuk a témában

A portálon kiemelik: Tordai Brüsszelben is erős lobbit folytathatott hazánk ellen: az ügyvéd ugyanis 

több sikeres alkotmányjogi panaszt és beadványt készíthetett elő a magyar állam elleni strasbourgi pereskedések kapcsán.

A cikkben megemlítik azt is, hogy a Tűzfalcsoport néhány évvel ezelőtti cikke a Soros-hálózat azon ügyvédei között említette Tordai Csabát, akik közérdekű adatigénylésekkel igyekeztek megbénítani magyar kormányzati és a közigazgatási intézményeket és akik rendszeresen járnak el az ezzel kapcsolatos perekben. 

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitóképen Tordai Csaba / Képmetszet

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jooeee
2023. november 26. 16:52
Szebb világban az ilyen trógereket felkötötték! Prónay nem sokat kérdezősködött volna tőle.
Nehidd El
2023. november 26. 12:52
És a felvilágosult, haladó budapesterek ismét arra fognak szavazni, hogy ez a figura irányítsa a háttérből az egész fővárost újabb 5 évig.
Kanmacska
2023. november 26. 11:42
Legalább a törökbálintiak megvernék egyszer!
Kanmacska
2023. november 26. 11:41
Azon gondolkodtam, hogy vajon elítélik-e hazaárulásért ezt a rohadékot, aztán rájöttem, hogy nem. Semmiképpen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!