Ceglédi Zoltán: Szokatlanul erős és egységes kiállást láttunk ma az ellenzéki városvezetőktől

2023. december 13. 20:48

„Ugye, önök is így, egyben szeretnék ezt a nyerő csapatot látni?” – tette fel a kérdést Facebook-oldalán a politikai elemző.

2023. december 13. 20:48

„Szokatlanul erős és egységes kiállást láttunk ma az ellenzéki városvezetőktől. Az elmúlt időszak civódásai, üzengetései helyett valószínűleg egy ilyen erős és egységes fővárosi lista hozna politikai sikert a szabad városok demokratikus és Európa-párti híveinek” – olvasható Ceglédi Zoltán szerdai Facebook-bejegyzésében. A politikai elemző egy képet posztolt az ellenzéki városvezetésről, majd a következő kérdést tette fel követőinek:

Ugye, önök is így, egyben szeretnék ezt a nyerő csapatot látni, hogy jövő júniusban újra ugyanúgy örülhessenek a fővárosiak, mint tették azt a 2019-es nagy győzelem idején?”

Ismert, Karácsony Gergely berekesztette a fővárosi önkormányzat szerdai ülését, majd a DK–MSZP–Momentum–Párbeszéd-frakció polgármestereivel és a független Baranyi Krisztinával kivonult a teremből, és busszal elindult a Várnegyedbe a kerületi városházára. A nem kormánypárti politikusok V. Naszályi Márta polgármester mellett álltak ki, aki ellen fegyelmi eljárást kezdeményezett az I. kerület fideszes többsége. 11 óra után a polgármesterek és a képviselők a Fidesz képviselői nélkül folytatták az ülést, akik elhagyták a Fővárosi Közgyűlést.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 14. 11:34
Nem szeretném. De judapest bármilyen aljasságra képes.
magyarvizsla17
2023. december 14. 09:48
Lehet, hogy csapat, de nem nyerő. És jobb volna nem látni őket ismét a város éléln.
baronet
2023. december 14. 06:01
Hát.... ahol Karigeri a zászlóshajó.... :)
Srptk
2023. december 14. 05:58
Egy klasszikust idézve,: -micsoda csapat! Összehordta a szél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!